TYT Sosyal'den 15 net yapmak

Arkadaşlar sorum yukarıda TYT Sosyal'den 15 net yapmam gerekli 1 hafta vaktim var.

Hocam zaten sosyaldeki 20 sorunun 10-15 tanesi yoruma dayalı sorular oluyor TYT'de bunun üstüne birazcıkta bilgi birikimi olursa her türlü yapılır mesela coğrafyada iklim, nüfus ve doğal afetler konularını çok iyi bilmelisin felsefe ile dindeki kavramları bilmelisin tarihte biraz daha fazla bilgi gerekiyor.

Arkadaşlar sorum yukarıda TYT Sosyal'den 15 net yapmam gerekli 1 hafta vaktim var.

Hocam kitaba 1-2 bakış atıp 10 net yükselteceğinizi zannediyorsanız mezuna bırakın bence. 15 net yapmanız için tarih ve coğrafya konularını bilmeli ve en azından 2-3 kitap bitirmeniz lazım. Eğer konuları bilmiyorsanız 1 haftada kamplardan izleyeceğiniz konuları zaten sınavda unutursunuz. 9-10 konuları 2 yıllık bir müfredat.

Hocam kitaba 1-2 bakış atıp 10 net yükselteceğinizi zannediyorsanız mezuna bırakın bence. 15 net yapmanız için tarih ve coğrafya konularını bilmeli ve en azından 2-3 kitap bitirmeniz lazım. Eğer konuları bilmiyorsanız 1 haftada kamplardan izleyeceğiniz konuları zaten sınavda unutursunuz. 9-10 konuları 2 yıllık bir müfredat.

Yetişmez mi yani hocam? Yeniden mezuna bırakma şansım yok. Kalan sürede 25 Türkçe 15 sosyal yapmam gerek.

Hocam eğer günde 10 saat çalışacağım diyorsanız evet fakat bunun olacağını da pek sanmıyorum.

Şu an günde 7 saat çalışıyorum 10 Saat'de çalışırım ne olacak hocam? Hedefim için değer 40 net yapmak zorundayım kalan süreçte.

Tarih zaten yoruma dayalı geliyor. Coğrafya için coğrafyanın kodları kampını bitir hızlıca. Felsefe bilmiyorum ben de yapamıyorum 😅. Din için yorum sorularını yaparsın, mezhepler, sahabeler ve Allah'ın sıfatlarına çalış.

Sağ olun hocam teşekkür ederim kalan süreçte yetiştirmeye çalışacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı