Let it happen
Hectopat
TM'yim zaten.Alan belirtmemişsin TM olduğunu düşündüm. TM'ciler fen çözmez pek biraz zordur. Ama yaparım diyorsan çöz 20 net 20 nettir.
TM'yim zaten.Alan belirtmemişsin TM olduğunu düşündüm. TM'ciler fen çözmez pek biraz zordur. Ama yaparım diyorsan çöz 20 net 20 nettir.
TM için biraz zor iş. Sen TM'ye ağırlık ver fene pek bakma.TM'yim zaten.
TYT'nin feni zor değil. Mesela sadece TYT kimya'ya ağırlık verirsen 2 haftada biter tüm konular. Ama sadece tek ders çalışmak sıkar bunu tüm fen derslerine yayıp çalışarak en fazla 2 ayda bitirirsin adam akıllı çalışırsan. Konular bittikten sonra da düzenli tekrar yapman lazım çünkü çok çabuk unutuluyor. Örnek olarak servisteyken falan aç defteri oku.TM için biraz zor iş. Sen TM'ye ağırlık ver fene pek bakma.
Bilmiyorum genelde fen derslerinin kazulet gibi konu anlatım kitapları olur almıştım ama bakmaya üşenmiştim.TYT'nin feni zor değil. Mesela sadece TYT kimya'ya ağırlık verirsen 2 haftada biter tüm konular. Ama sadece tek ders çalışmak sıkar bunu tüm fen derslerine yayıp çalışarak en fazla 2 ayda bitirirsin adam akıllı çalışırsan. Konular bittikten sonra da düzenli tekrar yapman lazım çünkü çok çabuk unutuluyor. Örnek olarak servisteyken falan aç defteri oku.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.