TYT Türkçe branş denemesi önerisi

Dostlar herkese çok teşekkürler, elimde aslında çıkmış ALES paragraflarının olduğu bir kitap var, günde 3-5 tane ondan çözsem de olur sanırım genel denemelere kadar tüm çıkmışlar da bitmiş olur. Asıl problem benim için Dil Bilgisi. Onda ezberimi dinç tutmak için sadece Dil Bilgisine yönelik branş denemeleri alsam daha mı mantıklı olur sizce?(soru bankası çözmeme gerek yok aslında, dil bilgisinde temelim var ufaktan bir hatırlasam yeter)

Hocam siz mezuna mı kaldınız, netleriniz çok yüksekse bu dediklerinizi yapabilirsiniz normal 0 bir YKS 2026 öğrencisi direkt ALES veya denemeyle uğraşmamalıdır.

DGS sınavına hazırlanıyordum dolayısıyla bu sene sadece TYT matematik ve Türkçe paragraf çalıştım, ama 2026 YKS'ye hazırlanmaya karar verdim. AYT 0. TYT Fen 0. Onun dışında iyiyim.

Anladım hocam. Eğer paragraf çalışması yaptıysanız ve dil bilgisinde de kendiniz deneme üzerinden ilerleyebilecekseniz 3D ve Apotemi yayınlarının Türkçe denemeleri babadır. Fakat baştan bu tarz denemeler çözmeyin bence. Adım adım gidin. Yerinizde olsam Bilgi Sarmal ve 345 denemelerini satın alır haftada 2 tane atarım.

Anladım hocam. Eğer paragraf çalışması yaptıysanız ve dil bilgisinde de kendiniz deneme üzerinden ilerleyebilecekseniz 3D ve Apotemi yayınlarının Türkçe denemeleri babadır. Fakat baştan bu tarz denemeler çözmeyin bence. Adım adım gidin. Yerinizde olsam Bilgi Sarmal ve 345 denemelerini satın alır haftada 2 tane atarım.

Sağ olun hocam, dediginiz yayınlara bir bakayım.

Sağ olun hocam, dediginiz yayınlara bir bakayım.

Dil bilgisinde her şeyi bildiğinizden eminseniz branş denemesi kullanın.

Zor istiyorsanız Bilgi Sarmal.

ÖSYM ayarında istiyorsanız 345.

Kolay yok, belli bir seviyeden başlıyor tüm yayıncılıklar. 3D simülasyon dil b. Denemeleri var, soru bankası kolaydı. Denemelerinin kolay olup olmadığını bilmiyorum.

Ekran Resmi 2025-06-19 23.46.30.png

Dil bilgisinde her şeyi bildiğinizden eminseniz branş denemesi kullanın.

Zor istiyorsanız Bilgi Sarmal.

ÖSYM ayarında istiyorsanız 345.

Kolay yok, belli bir seviyeden başlıyor tüm yayıncılıklar. 3D simülasyon dil b. Denemeleri var, soru bankası kolaydı. Denemelerinin kolay olup olmadığını bilmiyorum.

Hocam Bilgi Sarmal için şöyle bir yoruma rastladım. Sanırım 345'e bakacağım. Zaten bana 1 tane bile branş seti yeter herhalde zira Türkçeye çok abanmayacağım. Sadece haftada 1-2 diri tutma amaçlı.

Selamlar, piyasadaki kolay, başlangıca uygun TYT branş denemeleri neler? 2026'ya hazırlanıyorum ve haftada 2-3 tane çözeceğim. Baştan kolayları çözeyim ki ilerideki süreçte orta-zor olanlara geçerim diye düşündüm. İlk defa başlayacak birisine neler önerirdiniz? Teşekkürler.

345 paragraf 0 risk kitabı bitirdiyseniz deneme öneririm yoksa pek tavsiyem değildir, ilkinde hız ve renk Türkçesini kullanın sonra 345. daha sonrasında ise limit kronometre kullanın eğer derece istiyorsanız. Çok çok ileride düşünüyorsanız ALES Türkçe sorularını çözseniz yeter.

Eki Görüntüle 2516555

Hocam Bilgi Sarmal için şöyle bir yoruma rastladım. Sanırım 345'e bakacağım. Zaten bana 1 tane bile branş seti yeter herhalde zira Türkçeye çok abanmayacağım. Sadece haftada 1-2 diri tutma amaçlı.

Sarmal bence almayı bende paragraf branşı vardı ve çok dalgalı olabiliyor önermiyorum. O açıdan sarmal yerine 345 çözün daha verimli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı