TYT Türkçe için öneri

Peki TYT Matta 20 net yaptım bu sene sıfırdan bir kampa başlamama gerek var mı problem ve geometride eksiğim var(geometride 1 soru çözdüm sadece 😅)

Bence gerek yok, ama gidip sağlam bir kaynak alıp onu en baştan taraman gerektiği tarafındayım direkt deneme çözeryim gibi bir ahmaklık yapma bence çünkü aynısını yaptım ve elime yüzüme bulaştırdım.

Zaten eksik olduğun konuları test çözerken anlarsın onları da Eyüp B gibi bir hocadan dinlersin sonra.

Geometri için en baştan kampa başla Kenan Kara müthiştir.
 
Herkese iyi sosyaller. Benim bu sene 2. mezunluğum maalesef. Bu sene TYT matta 20 net yaptım fakat Türkçede 17 net yaptım. Sebebini bir türlü bulamiyorum. Acaba cümleleri farklı mı yorumluyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.
ben 20li netlerden arı yayınlarının paragrafın ritmi kitabını çözerek çıkmıştım kitap içinde yönlendirmeler var işte şu süreyle çöz anlayarak çöz falan diye günlük 20 soru çözüyordum aynı zamanda dershanenin haftada 1 tyt denemesi oluyordu bunlar beni 30 üstüne çıkarmayı başarmıştı. yetmeze limitin kitabı bi tık daha zor denebilecek bir seviyede tavsiye ederim ve soru sayısını arttırabilirsin. zaten dil bilgisi eskisi kadar sert gelmiyor biraz rüştü hocadan yazım ve noktalama ezberlesen 4 de 3 yaparsın. tyt türkçe nankördür 1 hafta çözmezsin 25 gelir bi çözersin 35 gelir. bi deneme gelir çok kazıtır 24 yaparsın ertesi gün başka deneme gelir 36 yaparsın. çok takılmamak lazım
 
Bence gerek yok, ama gidip sağlam bir kaynak alıp onu en baştan taraman gerektiği tarafındayım direkt deneme çözeryim gibi bir ahmaklık yapma bence çünkü aynısını yaptım ve elime yüzüme bulaştırdım.

Zaten eksik olduğun konuları test çözerken anlarsın onları da Eyüp B gibi bir hocadan dinlersin sonra.

Geometri için en baştan kampa başla Kenan Kara müthiştir.
Hocam geçen sene kenan karayı denedim ama hiç yapamadım sesi kulak tırmalıyor başka hoca öneriniz var mı mert hoca yeni kitap çıkaracakmış o iyi midir
 
Hocam geçen sene kenan karayı denedim ama hiç yapamadım sesi kulak tırmalıyor başka hoca öneriniz var mı mert hoca yeni kitap çıkaracakmış o iyi midir?

Eyüp B geometri kampı da çok iyi, Mert Hoca - Bıyıklı Matematik - Merkeze Teğet Geometri gibi kanalların da kampları var onları da izleyin hangisi sizin hoşunuza giderse.
 
Eyüp b geometri kampı da çok iyi, mert hoca - bıyıklı matematik - merkeze teğet geometri gibi kanalların da kampları var onları da izleyin hangisi sizin hoşunuza giderse.

Hocam aklıma bir şey daha takıldı orijinal AYT mat kitabım var geçen seneden çözmedim neredeyse çok fark olur mu yenisiyle bir de geometrisi var aynı şekilde.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı