TYT Türkçe paragraf önerisi

Yer
Saratov
Bana ucuz yollu çok pahalı olmayan paragraf kitabı önerir misiniz? Günlük 100 soru çözeceğim. Sorular zor olmasın kolaydan başlamak istiyorum. Şöyle bir 7-8 günde bitirilebilecek bir kitap olursa sevinirim. Bendeki bütün kitaplar ya çözülmüş ya da karalanmış. 500-600 soruluk 20-30 test içeren mini kitap da olabilir fasikul tarzı da olabilir. Bir de kendi dil bilgisi notlarınız varsa bol örneklerle notlar vs varsa atarsanız sevinirim. ChatGPT ile götürmek biraz zor oluyor.

Son düzenleme:
Bana ucuz yollu çok pahalı olmayan paragraf kitabı önerir misiniz? Günlük 100 soru çözeceğim. Sorular zor olmasın kolaydan başlamak istiyorum. Şöyle bir 7-8 günde bitirilebilecek bir kitap olursa sevinirim. Bendeki bütün kitaplar ya çözülmüş ya da karalanmış. 500-600 soruluk 20-30 test içeren mini kitap da olabilir fasikul tarzı da olabilir. Bir de kendi dil bilgisi notlarınız varsa bol örneklerle notlar vs varsa atarsanız sevinirim. ChatGPT ile götürmek biraz zor oluyor.

Hocam günde 100 paragraf çözerek 7-10 günde bitireceğiniz bir paragraf kitabının size pek bir yardımı dokunmaz.

Her gün 30 paragraf çözüp 1 ayda bitirmek daha mantıklı.

Kitap olarak eğer ilk kitabınızda hız ve renk, 2. kitabınız ise bilhi sarmal, 3. kitabınız ise 345 sıfır risk.

Fasikül isterseniz Apotemi paragraf.

Dil bilgisinde anlamadığınız yerleri ChatGPT'ye sormayın bence. Pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Hazır not istiyorsanız bir hocanın PDF'inden ya da konu anlatımlı bir kitaptan not işini halledebilirsiniz.

Hocam günde 100 paragraf çözerek 7-10 günde bitireceğiniz bir paragraf kitabının size pek bir yardımı dokunmaz.

Her gün 30 paragraf çözüp 1 ayda bitirmek daha mantıklı.

Kitap olarak eğer ilk kitabınızda hız ve renk, 2. kitabınız ise bilhi sarmal, 3. kitabınız ise 345 sıfır risk.

Fasikül isterseniz Apotemi paragraf.

Dil bilgisinde anlamadığınız yerleri ChatGPT'ye sormayın bence. Pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Hazır not istiyorsanız bir hocanın PDF'inden ya da konu anlatımlı bir kitaptan not işini halledebilirsiniz.
Amacım sorularda hız kazanmak. Dil bilgisi kitabı da önerebilirsiniz. Hız ve renk çözmüştüm ama bayağı oluyor biraz ağır gelmişti sanki öyle hatırlıyorum. Ama çoook öncedendi bu. Dil bilgisinde ve matematik problemler kısmında evet ChatGPT hiç ama hiç faydalı olmuyor. Dediğim gibi önceliğim günlük 100 soru çözerek bitirebileceğim başlangıç paragraf kitabı olmasını istiyorum. Şu sıralar günlük genel olarak 100 küsür soru çözüyorum tüm derslerden AYT TYT karışık bazen yetmiyor. Apotemi Paragraf soru bankasını beğendim genel olarak incelemelerde kitabın içeriğinden bahseden olmuş onu alacağım sağolun.

İhtiyacın olan tek kitap sıfır risk sadece. Al bitince paragraf denemelerine geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı