TYT ve AYT netlerim nasıl?

Oğuzhan Can45

Decapat
TYT.
Türkçe 28.
Sosyal 17.
Matematik 8
Fen 4
AYT.
Edebiyat 16.
Tarih 5-6.
Coğrafya 6.
Matematik 4-5
Netlerim bu TYT de ortalama 70 üstü AYT ise 40 üstü net istiyorum hedefim TM'de 50k 4.5 ay var yetişir mi sözel derslerde sorunum yok sadece TYT matematik ve AYT matematik sıkıntı.
Bu arada MSÜ'ye gireceğim ortalama 70 üstü gelir mi TYT 50 gün TYT ve AYT matematik çalışacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

TM için AYT'de Tarih ve coğrafya çözülüyor mu ?
Tyt için matematik aşırı düşük fen de aynı şekilde sosyal iyi durumda. Türkçe için de 30'u geçsen daha iyi olur.

TYT.
Türkçe 28.
Sosyal 17.
Matematik 8
Fen 4
AYT.
Edebiyat 16.
Tarih 5-6.
Coğrafya 6.
Matematik 4-5
Netlerim bu TYT de ortalama 70 üstü AYT ise 40 üstü net istiyorum hedefim TM'de 50k 4.5 ay var yetişir mi sözel derslerde sorunum yok sadece TYT matematik ve AYT matematik sıkıntı.
Bu arada MSÜ'ye gireceğim ortalama 70 üstü gelir mi TYT 50 gün TYT ve AYT matematik çalışacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu matematik netleri hangi yayınlardan geldi? Matematik hariç iyi gibi, AYT matematiğe asılsan iyi olur. Bence EA matematik kritik, sosyali edebiyatı zaten olur fakat matematik düşük.

Bir de konu eksiğin var mı? TYT bitti mi?

Bu matematik netleri hangi yayınlardan geldi? Matematik hariç iyi gibi, AYT matematiğe asılsan iyi olur. Bence EA matematik kritik, sosyali edebiyatı zaten olur fakat matematik düşük.

Bir de konu eksiğin var mı? TYT bitti mi?

Konu eksiğim edebiyatda ve Türkçede dil bilgisi kısmı.
TYT'de ise ilk 12 konuya tam sağlam çalışmadım problemlerdede biraz eksiğim var geometri de çalışmadım. Şu an bu kalan 50 günlük MSÜ sürecinde TYT matematik ve türkçedeki eksiklerimi tamamlasam AYT matematik ile birlikte çalışarak 4.5 ayda 50k gelir mi?

Konu eksiğim edebiyatda ve Türkçede dil bilgisi kısmı.
TYT'de ise ilk 12 konuya tam sağlam çalışmadım problemlerdede biraz eksiğim var geometri de çalışmadım. Şu an bu kalan 50 günlük MSÜ sürecinde TYT matematik ve türkçedeki eksiklerimi tamamlasam AYT matematik ile birlikte çalışarak 4.5 ayda 50k gelir mi?

Sıralamanı ve netlerini anlaşılan 2021 sonuçlarına göre düşünmüşsün. Eğer sınav bu yıl kolay olursa tyt/ayt +10net yani TYT'den 80, AYT'den 50 yapman gerekir. Yani biraz şans işi kaç net kaç sıralama getireceği. 2019 sonuçlarına göre hesapla. Malum 2020 pandemi, 2021'de çok zordu.

Onun dışında kendi yaptığımdan örnek vereyim, 2 ay önce TYT matematikten3-5 doğru ancak yapıyordum fakat bir hafta her gün deneme çözerek şu an netlerimi 17 civarına sabitledim, bende de geometri ve problemler eksik fakat ilk 12 konuyu iyice halletmek adına sık sık deneme çözerek kendini geliştirebilirsin. Tabii bunların analizlerini de güzelce yapman gerek.

MSÜ sınavına kadar TYT matematik ve fene çok çalışman lazım, yaptığın soru kar gözüyle bakmak gerek, tmciyim deyip feni salma. Onun haricinde 1,5 ayda matematikten 70 netlere belki gelebilirsin.

Yetişir. Konu eksiklerini bitirirsen halledersin.

Edebiyatta kesinlikle bir yazar eser kitabı al. Divan edebiyatına çalış özellikle.

TYT matematik temel işi ve insana sıkıcı gelebiliyor. Problemlere bak derim zaten 10 soru temel düzey oluyor ayrıca TYT geometriye çoğu kişi bakmıyor ama 3-4 soru gerçekten yapılabilir düzeyde basit sorular olabiliyor.

AYT matematikte ne kadar soru çözersen o kadar gelişirsin tam anlamıyla ama matematik sevmeyen birinin soru çözesi gelmiyor. Bir türlü kendini zorlaman lazım konu anlatımıyla beraber fonksiyonlardan başlayıp ilerle derim.

Türkçe netin dil bilgin olmadığı düşünerek bence iyi. Paragrafları iyi okuyorsun gibi. Dil bilgisini de halledersen 33-34 netleri görürsün bence.

Sosyalin gayet iyi durumda fen dersi alıyorsan o zayıf kalmış. Fen gerçekten eşit ağırlıkçıyı TYT'de öne atıyor.

Bu saatten sonra da sınavları 2020, 2019 senesi gibi yapacaklarını sanmam her geçen sene zorlaşacak bence.

Her şekilde halledersin, bol bol deneme çözmeyi ve beraberinde problem+paragraf çözmeyi es geçme.
Matematik üzerinde bir tık daha durman gerekiyor.

Bugün bir deneme daha çözdüm TYT Türkçe 28.5 sosyal 17.5 matematik 11.5 fen 4.5. şu an MSÜ'ye kalan 50 günde Full eksik konularim olan dil bilgisi fen ve matematiğin 12 konusu ve yeni başladığım problemlere bakacağım hedefim bu 50 günde 70 neti geçmek.
Yetişir. Konu eksiklerini bitirirsen halledersin.

Edebiyatta kesinlikle bir yazar eser kitabı al. Divan edebiyatına çalış özellikle.

TYT matematik temel işi ve insana sıkıcı gelebiliyor. Problemlere bak derim zaten 10 soru temel düzey oluyor ayrıca TYT geometriye çoğu kişi bakmıyor ama 3-4 soru gerçekten yapılabilir düzeyde basit sorular olabiliyor.

AYT matematikte ne kadar soru çözersen o kadar gelişirsin tam anlamıyla ama matematik sevmeyen birinin soru çözesi gelmiyor. Bir türlü kendini zorlaman lazım konu anlatımıyla beraber fonksiyonlardan başlayıp ilerle derim.

Türkçe netin dil bilgin olmadığı düşünerek bence iyi. Paragrafları iyi okuyorsun gibi. Dil bilgisini de halledersen 33-34 netleri görürsün bence.

Sosyalin gayet iyi durumda fen dersi alıyorsan o zayıf kalmış. Fen gerçekten eşit ağırlıkçıyı TYT'de öne atıyor.

Bu saatten sonra da sınavları 2020, 2019 senesi gibi yapacaklarını sanmam her geçen sene zorlaşacak bence.
Hedefim zaten Harbiye veya sınıf öğretmenliği benim için 70k gayet yeterli. Eksiklerimin iyice üzerine gidip MSÜ ye kalan 50 günde 70 netleri görmek. Yks ye kalan 130 günde ise sözeli bırakmadan ayt nin kolay ve yapabildiğim konularına iyice odaklanıp 10 üzerinde net yapmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı