Eğer ki ilk 12 konuyu hakkıyla bilirseniz fonksiyonlar için fazlasıyla yeterli olacaktır. Kümeler, permütasyon, kombinasyon, olasılık, mantık gibi konular sınava yakın çalışılır.H
Hocam, amacım TYT matematik 55 günde bitirip AYT matematiğe geçiş yapmak. Eğer paralel götürmemi tavsiye ederseniz nasıl ve ne yapmam gerekiyor? Bıyıklı matematik TYT kampında ilk 12 konuyu bitirdikten sonra ne yapmam gerekiyor sizce kümeler, kombinasyon permütasyon konularını atlatmak mantıklı mı veya ilk 12 konu bilgisi ile fonksiyon çözebilir miyim ondan bile emin değilim.
İlk 12 konuyu hızlıca bitirip üstüne fonksiyonları bitirip hızlıca AYT matematiğe geçmeye bakın. Bu sınavı asıl kazandıracak sınav AYT. TYT ile çok fazla zaman kaybetmeyin. Kalan 130 günde 55 gün sadece TYT için çok uzun bir süre.