TYT ve AYT sert net düşmesi

forci

Centipat
Daha fazla  
Hocalar şu 2-3 aydır netler düştü. TYT 40-45 falan derken bir anda 20-25-28 gibi netler gördüm ve hala devam ediyor bu. AYT 30-35 falan net geliyordu sınava kadar 50 yaparım demiştim ama nafile. Yarısına düştü. Netler 20 bile göremiyorum. Ne oluyor anlamıyorum. Bir akıl verin. Kurs içerisinde olan hocalar sürekli bir şey söylüyor. İnsan kafayı yiyecek bu sistem içerisinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çalışmıyorsunuz. Gereken özeni göstermiyorsunuz. YKS' de son aylarda ben de söylemekten nefret etsem de salmıştım. Belki size de bu olmuş olabilir. Ve hatta sizin şu anda TYT' yi bitirmiş olup deneme ile ilerlemeniz, AYT' ye hazırlanmanız gerekiyor. Eminim daha sınav süresi dahi bitmeden çıkıp gidenlerdensiniz. Kendi dilindeki paragraf, sosyali bir kulak aşinalığıyla çözemeyen; matematikte ortaokul seviyesinde soruları çözemeyen...
Bu biraz ağır oldu. Sizden özür diliyorum. İftira ve ağır tarizlerimi affedin, üzerinize alınmayın. Ben çok narin bir insandım. Eminim bunlara alınırdım. Ama size karşı iyi niyetimden dolayı bunları sizin yüzünüze vurmak istiyorum.
Lütfen kendinize çeki düzen verin. Hala, gerçekten bir şeyleri değiştirmek mümkün.

Hocam çalışmıyorsunuz. Gereken özeni göstermiyorsunuz. YKS'de son aylarda ben de söylemekten nefret etsem de salmıştım. Belki size de bu olmuş olabilir. Ve hatta sizin şu anda TYT'yi bitirmiş olup deneme ile ilerlemeniz, AYT'ye hazırlanmanız gerekiyor. Eminim daha sınav süresi dahi bitmeden çıkıp gidenlerdensiniz. Kendi dilindeki paragraf, sosyali bir kulak aşinalığıyla çözemeyen; matematikte ortaokul seviyesinde soruları çözemeyen...
Bu biraz ağır oldu. Sizden özür diliyorum. İftira ve ağır tarizlerimi affedin, üzerinize alınmayın. Ben çok narin bir insandım. Eminim bunlara alınırdım. Ama size karşı iyi niyetimden dolayı bunları sizin yüzünüze vurmak istiyorum.
Lütfen kendinize çekidüzen verin. Hala, gerçekten bir şeyleri değiştirmek mümkün.

Hocam kurs bizim rehber öğretmeni ile gideceksin eksiğin var dedi mecbur en baştan beri onlarla ilerliyorum ben TYT bitirip deneme yapmak istesem de bana bilmediğin şeyler var diyerek geçirmiyorlar TYT ve AYT hiç salmadım sonuna kadar çalışıyorum ama sabah 9:30, akşam 8 kadar hayvan gibi ders çalışmak ile beynimiz kalmadı bu nedenle bir paragrafı önceden 1 defa okur geçerdim ama şimdi 2 defa anlarsam kafidir o derece çöktüm eski fotoğraflarımı görseniz şimdiki halim ile dağlar kadar fark var çöktüm hoca artık anlamıyorum ne paragrafı ne de matematiği beyin iflas etti artık eğitim kariyerim boyunca çalışma saatlerimi toplasanız kurs içerisin de çalıştığım 2 ay tekabül eder o kadar uzun çalıştırıyor kurs netler gitti çıkmıyor artık düşüş yaşamaya vaşladım giderek eksileri görüyorum eskiden 40-45-50 derken şimdi 20-25 artık çıkmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı