TYT ve AYT'ye nasıl çalışılmalı?

melllifluous

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben bu sene YKS sınavına hazırlanacağım ortaokuldan sonra okula gitmedim liseyi açıktan bitirdim sayısaldan hazırlanmayı düşünüyorumhemşirelik istiyorum fakat ben de ne fen dersi ne de AYT matematik adına hiçbir şey yok şöyle bir plan yaptım konuları bilmediğim için konu anlatamı+soru çözümüne olduğundan fazla değer vermeyi düşünüyorum mesela bugün Türkçe matematik kimya çalıştım notları çıkarıp test çözeceğim sabah bir daha o notları tekrar edip soru çözümü yapıp yeni konuya geçeceğim(anlamışsam) hafta sonuda tüm hafta işlediğim konuların tekrarını düşünüyorum. Biyolojiye ayrı nasıl önem vermem gerekiyor bir de? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim tavsiye verirseniz çok teşekkür ederim.

YouTube üzerinden, Hocalara Geldik ve tongüç kampüs kanallarına göz at, onların kitaplarını almaya çalış senin için daha verimli olur. Temelin oluşunca seni zorlayan soru bankası ve deneme alabilirsinin. Ben öyle çalışmıştım bayağı iyi verim aldım.

Hocam size ciddi ciddi rehberlik edecek biri lazım. Dershane veya koçluk ile ilerlemelisiniz. Yazdıklarınıza bakılırsa şuan üstünkörü ilerliyorsunuz, size yol gösterecek biri ile hareket ederseniz çok daha iyi olur.

hiç bir konuda temelim yok dershane üstün körü anlatıyor onun yerine ayt matematikte özel hoca düşünüyorum
Hocam ben olsam sözele yönelirim. AYT matematik sizi biraz zorlayabilir. İlla EA SAY diyorsanız baya çok çalışmanız lazım. Yani şimdiden günde 6 saati falan gözden çıkarın.

Hocam ben olsam sözele yönelirim. AYT matematik sizi biraz zorlayabilir. İlla EA SAY diyorsanız baya çok çalışmanız lazım. Yani şimdiden günde 6 saati falan gözden çıkarın.
çıkardım hocam yeterki kazanayım inşallah

Hocam size ciddi ciddi rehberlik edecek biri lazım. Dershane veya koçluk ile ilerlemelisiniz. Yazdıklarınıza bakılırsa şuan üstünkörü ilerliyorsunuz, size yol gösterecek biri ile hareket ederseniz çok daha iyi olur.
nasıl yani üstünkörü hocam? böyle çabalamayı düşünüyorumda

YouTube üzerinden, Hocalara Geldik ve tongüç kampüs kanallarına göz at, onların kitaplarını almaya çalış senin için daha verimli olur. Temelin oluşunca seni zorlayan soru bankası ve deneme alabilirsinin. Ben öyle çalışmıştım bayağı iyi verim aldım.
zaten kimya bio matın bende video ders notları var satın aldım yani her dersten 3 4 kaynağımda var onlarıda halletim gerisi bana kalmış

Son düzenleme:
çıkardım hocam yeterki kazanayım inşallah

nasıl yani üstünkörü hocam? böyle çabalamayı düşünüyorumda

zaten kimya bio matın bende video ders notları var satın aldım yani her dersten 3 4 kaynağımda var onlarıda halletim gerisi bana kalmış
Hocam çabalamanız çok iyi tabii ancak düzenli bir program ile hareket etmeniz lazım önünüzü görmeniz açısından çok önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı