sonyksbukucu40
Picopat
Arkadaşlar sorum yukarıda, cevaplarsanız sevinirim.

Yarı uykulu ders dinleyen birisi bile o neti yapar, ne sağlam temeli.Bunun için çok sağlam bir temelinin olması gerek yoksa öteki türlü çok zor eğer temelin çok sağlamsa bile günde ortalama 8 saat ders çalışman gerekli diye düşünüyorum 20 netten max 40 45 e çıkar oda ama temelin kötüyse zor gibi 1 ay gibi kısa sürede.
15 20 netten 1 ayda bu kadar konuyu yetiştirmesi kolay değil bence. 30 net arttırması lazım yanlış mıyım bu anlama kapasitesine göre de değişir.Yarı uykulu ders dinleyen birisi bile o neti yapar, ne sağlam temeli.
Bunun için çok sağlam bir temelinin olması gerek yoksa öteki türlü çok zor eğer temelin çok sağlamsa bile günde ortalama 8 saat ders çalışman gerekli diye düşünüyorum 20 netten Max 40 45'e çıkar oda ama temelin kötüyse zor gibi 1 ay gibi kısa sürede.
Genel olarak katılıyorum bende bu öneriye. 50 net çok yüksek değil bir ayda cidden yapılabilir eğer birazcık bile bir temelle. 50'nin 40'a yakını zaten sözel derslerden gelir rahatlıkla arkadaşın saydığı bu yöntemler ile. Türkçe'den deneme çözümleri ve 1 haftada TYT Coğrafya-Tarih-Felsefe bitirten oynatma listeleri var, onları izlemek bile çözmeye yeterli olabiliyor o soruları. Tek sorun matematikte bu konuda, biraz olsun matematik temeli varsa ilk 12 konu ile 10 net rahat gelir ama matematik temeli yoksa zor.türkçeden dil bilgisini bitirip branş denemelerine aban .
sosyal için coğrafya çalış ve branş denemesi çöz.
matematikte ilk 12 konuyu iyice halletmeye çalış soru bankası çöz.
50-60 netin hayırlı olsun
Bende gireceğim o zaman düşündüğüm kadar zor değil diye umuyorumTYT'yi ayağımla dinleyip çözsem 50 yaparım muhtemelen. Sağlam temelle alakası yok sadece kendini yapacağına inandırsa bile 40 neti yarın görür.
TYT'yi ayağımla dinleyip çözsem 50 yaparım muhtemelen. Sağlam temelle alakası yok sadece kendini yapacağına inandırsa bile 40 neti yarın görür.
O kadar da değil hocam bence. Ben lise dönemi berbat bir öğrenciydim ilk YKS'ye girdiğim sene TYT'de 30-35 net civarı yapabilmiştim, mezun senemde anca düzelttim tüm temeli ve devamını. Ondan temel yoksa gerçekten yapamaz bence.Yarı uykulu ders dinleyen birisi bile o neti yapar, ne sağlam temeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.