TYT'de 30 netler yapıyorum, 5 ayda 50-60 nete çıkar mı?

furkihet

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire 3 A315-56 327T

8GB DDR4 Ram

Intel(R) Core(TM) i3-1005G1 CPU @ 1.20GHz 1.19 GHz, WDC PC SN530 SDBPNPZ-256G-1114, Intel UHD Graphics, Intel Wireless-AC 9462, Intel Wireless Bluetooth, Realtek Audio, VGA WebCam
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da yazdığım gibi 30 netlerdeyim ve 5 ay var dilci olduğum için YDT'ye ağırlık veriyorum ama TYT'de durumlar belli. Önerileriniz var mı?

TYT yapamadan YDT ile yerleşmeyi unutun bence. Sınavınızın %40 yerleştirme puanı TYT'den geliyor. TYT çalışmak zorundasınız. 5 ayda 90-100 nete bile çıkabilirsiniz.

Vallaha bunu dediğimde tefe koyuyorlar beni ama okuduğunu anlasan zaten sırf Türkçeden 30 net yaparsın. Nasıl bu kadar düşük netler yapıyorsunuz anlamıyorum... Çok çalışman gerek dostum temelini oturtup üstüne koyman lazım.

Vallaha bunu dediğimde tefe koyuyorlar beni ama okuduğunu anlasan zaten sırf türkçeden 30 net yaparsın. Nasıl bu kadar düşük netler yapıyorsunuz anlamıyorum... Çok çalışman gerek dostum temelini oturtup üstüne koyman lazım.

Size katılıyorum kör topal sınava girse koklayarak türkçeden 20-25 net yapar. Okuduğunu anlıyorsa zaten 30 neti garanti.

Benim korkum zaten Türkçe'den değil. Sosyal konusunda da pek problemim yok 30 netler bazen sosyal sayesinde 40-45leri de görüyor fakat matematik beni zorluyor. Matematik için önerileriniz var mı? Kaynak, kanal..vs

Technopat Haberler

Geri
Yukarı