TYT'de 50 net yapan birisi ne yapmalı?

aurora5986

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben EA öğrencisi olarak 25 YKS'ye gireceğim. Çalışmalarıma kamplar başladığı gibi başladım yani temmuz ayında başladım. Fakat üstünden 4 ay geçti ve ben 2 ayı çalışabildim. Okulum çok erken başlıyor ve genelde uykumu alamıyorum. Bu sebeple eve geldiğimde aşırı halsizlik oluyor. Bu da beni çalışmadan itiyor açıkçası. Şu anda denemelerden 50 civarı net yapıyorum sene başına kadar(ocak başı veya sonu) 70-80 arasına çıkarabilmek için nelere dikkat etmeliyim?

TYT'den 50 net yaptığınıza göre Matematikte büyük eksikliğiniz var demektir. En azından 10-20 arası Matematik yapsanız, netiniz minimum 60 olur. Matematikteki eksik konularınızı tespit edip onun üzerine yoğunlaşın, kesinlikle Matematiği boş vermeyin. Matematik olmadan adamakıllı üniversite ve bölümünü kazanamazsınız.

TYT'den 50 net yaptığınıza göre matematikte büyük eksikliğiniz var demektir. En azından 10-20 arası matematik yapsanız, netiniz minimum 60 olur. Matematikteki eksik konularınızı tespit edip onun üzerine yoğunlaşın, kesinlikle matematiği boş vermeyin. Matematik olmadan adamakıllı üniversite ve bölümünü kazanamazsınız.

Aslında matematik netlerim zaten 10 net civarı. Son denemem hariç. Ondan 6 net yapabildim Türkçe kafamı allak bullak etti biraz. Hocam bir de TYT matematiği bitirmem için son 6 konu falan kaldı. Ben şu anlık ocak başı veya aralık ortasına kadar TYT matematiğe çalışmayı sürdüreceğim. Sence yandan net artışı için hangi derse bakabilirim? Fen'im hiç yok şu an, onun haricinden problemlerde de sayı problemleri, kesir problemlerini yapabiliyorum. birazda yaş problemi biliyorum haricinde 6-7 problemler türü olması lazım. Geometriye henüz tam başlangıç atamadım ama üçgende açıları falan genelde çok seçici soru olmadıkça yapıyorum. Ne önerirsin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı