3D Türkiye geneli sınavından kaç yaptığını ve genellikle kaç net bandında gezdiğini ders ders belirtir misin? Sana bir yol haritası çizelim.
@samet266, öncelikle denemeden denemeye farklılık gösterebilir. Zor denemede 50 net yapmak, kolay denemede 70 nete tabii diyebiliriz. Onun dışında Türkçe ve matematik dersinde genel bir eksiklik görüyorum. O dersler için ne yapıyorsun, nasıl çalıştığını bana biraz anlat. Bir de hangi alanda ilk beş bin istiyorsun?
Eksik konuların hangisi?dil bilgisinde çoğu konum bitmiş durumda.
Aksamasın, dişini sıkman lazım.ancak çoğu zaman aksıyor.
Aksamamalı.aksıyor paragraf gibi
Ümit kırıcı konuşmak istemem ancak sayısaldan derece yapanların çoğu yaz gibi TYT'yi çoktan bitirmiş hatta bazı manyaklar AYT'yi bile bitirmiş olabiliyor. Kısacası gene çalış, çalışma demiyorum. Ancak ben bu sene ilk beş bine girebileceğini sanmıyorum. Tahminimce 60-70 bin gibi bir sıralamaya gireceksin. Bu sene temelini oturt, birçok şeyi bitir. Seneye derece bile yaparsın.Sayısaldan ilk 5K istiyorum.
Eksik konuların hangisi?
Aksamasın, dişini sıkman lazım.
Aksamamalı.
Ümit kırıcı konuşmak istemem ancak sayısaldan derece yapanların çoğu yaz gibi TYT'yi çoktan bitirmiş hatta bazı manyaklar AYT'yi bile bitirmiş olabiliyor. Kısacası gene çalış, çalışma demiyorum. Ancak ben bu sene ilk beş bine girebileceğini sanmıyorum. Tahminimce 60-70 bin gibi bir sıralamaya gireceksin. Bu sene temelini oturt, birçok şeyi bitir. Seneye derece bile yaparsın.
@samet266, TYT adına haftalık 2-3 deneme çözülüp analiz edilmeli. Onun dışında Türkçede eksik dil bilgisi konuların hangisi? Bir de geometri de ne durumdasın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.