TYT'de 55 net nasıl yapılır?

vitoscalette1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bu sene sınav senem ve şu anda denemelerde 25-30 Türkçe, 10-15 sosyal ve 0 mat, 0 fen yapıyorum. Matematiği nasıl geliştirebilirim veya kısaca bu 4 aylık süreçte TYT matematik 20 netlere çıkartılabilir mi? Temelim çok fazla yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mert hoca temeli olmayanlar için en iyi hoca bence. Onun kampından gidebilirsin diye düşünüyorum. Eğer Matematik olarak hiç temelin yoksa gene mert hocanın Zero kampı var. Matematiği 0dan öğretiyor. Eğer düzenli gidersen kesinlikle faydasını görürsün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kampla temel at mert hocayı tavsiye etmem sıfır birisi için iyi değil anlayamazsın.

Mert hoca temeli olmayanlar için en iyi hoca bence. Onun kampından gidebilirsin diye düşünüyorum. Eğer Matematik olarak hiç temelin yoksa gene mert hocanın Zero kampı var. Matematiği 0dan öğretiyor. Eğer düzenli gidersen kesinlikle faydasını görürsün
Hocam bu netlerlede 450k ya girilir değilmi obp 325 gibi bişey olacak büyük ihtimal

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kampla temel at mert hocayı tavsiye etmem sıfır birisi için iyi değil anlayamazsın.

Deneyeceğim bu attığınızı hocam teşekkür ederim.

Hocam bu netlerlede 450k ya girilir değil mi OBP 325 gibi bir şey olacak büyük ihtimal.

Deneyeceğim bu attığınızı hocam teşekkür ederim.
30 Türkçe 15 sosyal 5 mat 5 fen şeklinde 444K yapıyor evet ortalama 450 bine giriliyor 20 mat 55 net için fazla kaçabilir hocam üstte yazdığım şekilde de rahat yapılıyor hatta fazlasınıda yaparsınız 10 mat 10 fen minimum olacak şekilde 65 yapabilirsiniz.

30 Türkçe 15 sosyal 5 mat 5 fen şeklinde 444K yapıyor evet ortalama 450 bine giriliyor 20 mat 55 net için fazla kaçabilir hocam üstte yazdığım şekilde de rahat yapılıyor hatta fazlasınıda yaparsınız 10 mat 10 fen minimum olacak şekilde 65 yapabilirsiniz.
Fen yapacağımı zannetmiyorum hocam - nete geçmeye gerek yok. Şu şekilde girerim diye düşünüyorum 30 Türkçe 10-15 sosyal 15 Mat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı