TYT'de 81 net yapmak iyi mi?

abdullaherdogan

Centipat
Daha fazla  
Bugün TYT denemesine girdim.
Türkçe 27.75
Sosyal 13.75
Matematik 30.25
Fen 9.25
Toplam 81 netim var.

Fen kısmında eksiğim olduğunun farkındayım.
Türkçede de dil bilgisi eksiğim var.
Sizce nasıl?
Hedef tıp gelir mi?

Knk benimde yaklaşık senle aynı 78 net yaptım 2 gün önce. Benim netler türkçeden geldi daha çok senin matematikten gelmiş. Bence yaz sonu bu netlere ulaşmamız iyi 11 ikinci döneminin sonlarına 50-60 netlerdeydim. Zamanla artıyor.

Bugün TYT denemesine girdim.
Türkçe 27.75
Sosyal 13.75
Matematik 30.25
Fen 9.25
Toplam 81 netim var.

Fen kısmında eksiğim olduğunun farkındayım.
Türkçede de dil bilgisi eksiğim var.
Sizce nasıl?
Hedef tıp gelir mi?
Benim de genelde böyle geliyor tek farkımız matematiğim daha düşük fakat türkçem daha iyi.
Zamanla bence hallolur gibi geliyor sen özellikle matematikte baya halletmişsin gibi. Fakat önemli bi kısım var , girdiğin denemenin zorluk seviyesi. Hangi yayının denemesiydi?

Benim de genelde böyle geliyor tek farkımız matematiğim daha düşük fakat Türkçem daha iyi.
Zamanla bence hallolur gibi geliyor sen özellikle matematikte bayağı halletmişsin gibi. Fakat önemli bir kısım var, girdiğin denemenin zorluk seviyesi. Hangi yayının denemesiydi?

Benim de sizinle aynı hocam. Şu ana kadar 4 denemeye girdim en zoru çap yayınlarınınkiydi özellikle en çok net getirdiğim türkçeden bayağı zorlamıştı. Tabii ki denemenin kalitesi önemli ama ben mesela son denemem de taktik değiştirdim. Türkçeyi bitirip matematiğin ilk ve son 10 sorusuna baktım hızlıca. Kolay sorular olduğundan hepsini Full yapmışım neredeyse geo da 2-3 soru hariç. Vaktim yine yetmedi yetse matı 21 netten 30 netlere yaklaştırabilirdim ama zamanla olur gibi geliyor. Bu taktik en azından motivasyonumu güçlendirdi.

Benim de genelde böyle geliyor tek farkımız matematiğim daha düşük fakat Türkçem daha iyi.
Zamanla bence hallolur gibi geliyor sen özellikle matematikte bayağı halletmişsin gibi. Fakat önemli bir kısım var, girdiğin denemenin zorluk seviyesi. Hangi yayının denemesiydi?

Branşlar karması 13 yayının birleşip yaptığı bir deneme.

İlk senen ise gayet iyi bence. Özellikle matematiğin büyük kısmı hallolmuş. Feni de zamanla bitirirsin.

İlk senem.

Knk benimde yaklaşık senle aynı 78 net yaptım 2 gün önce. Benim netler türkçeden geldi daha çok senin matematikten gelmiş. Bence yaz sonu bu netlere ulaşmamız iyi 11 ikinci döneminin sonlarına 50-60 netlerdeydim. Zamanla artıyor.
Knk netler şuan kaç geliyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı