Yetişir tabii ki. Yetişmese de dert değil. Bak ben yetiştirmedim. Nasıl oldu peki? Okulu boş geçirmedim, notlarım hep yüksekti, zaten temelim vardı. Bir şeyi 0'dan öğrenmekle hatırlamak arasında dağlar var. Ana cümlemiz derse sınavlara iyi çalışmak.
Çok rahat yetişir yetişmemesi zaten anormal bir durum olur tabii düzenli çalışırsan bak çok fazla ders çalış demiyorum kendine göre bir çalışma düzeni belirle onu hiç aksatma mesela ben gün içinde çok fazla çalışabilen bir insan değilim fazla çalışınca yararımdan çok zararıma oluyor ama her insan farklıdır kimisi çabuk anlar daha az çalışır kimisi daha fazla çalışır yani disiplinli ve istikrarlı çalışman çok önemli.
Teşekkür ederim bu kadar kasma sebebim çok başarılı bir öğrenci değilim ve nitelikli olmayan bir okuldayım. Zamanında 96 OBP ile gitmiştim ailem bana hep nitelikli okuldakilerden daha fazla çlışmam gerktiğini söyledi bu yüzden.
Teşekkür ederim bu kadar kasma sebebim çok başarılı bir öğrenci değilim ve nitelikli olmayan bir okuldayım. Zamanında 96 OBP ile gitmiştim ailem bana hep nitelikli okuldakilerden daha fazla çlışmam gerktiğini söyledi bu yüzden.
İyi okulun faydası daha çalışkan insanlar geleceği için ister istemez öğrenciler birbirlerini yukarı çekerler, belki ders içi ortamı daha verimli olur o kadar. Yoksa müfredat aynı müfredat öyle bir şey yok. Olay hocalarda da değil şimdi düşünüyorum da kimler girmiş derslerimize
Güzel lise işte sınavsız girdin diye kötü lise diye bir şey yok burada 96 97 ile alıyor puansız en iyi lise önceden puanlıydı yüzdelik eilimini hatırlamıyorum ama 440 falandı puanı.