TYT'ye çalışmama rağmen netlerim artmıyor

Şimdi 5 den 5.30 a kadar paragraf 5.30 dan 7 ye kadar tyt mat 7den 8.15 e kadar fizik kalan süre ayt bakmaya çalışıyorum yada ödev yapıyorum süreler ise izlediğim videoya göre değişiyor

Çok sağol birde şöyle bir şey düşünüyor 1 hafta sadece fizik 1 hafta kimya 1 hafta biyoloji gibi nasıl olur
Evet günlere dağıtsan daha iyi olur, 3 hafta içine 3 dersi de dağıt.

Düzenli deneme coz (illa TYT denemesi değil brans denemeside cozsen olur ) ve ecozdugun denemedekı yanlış yaptıgın ve bılmene ragmen bos bıraktıgın konuyu hocalara sor arttırırsın.

Arkadaşlar 1 saat ban yedim kusura bakmayın geç yanitliyorum

Paragraf düzenli problem ise haftanın 2 günü çözüyorum

Evet farkındayım bu çalışmaya bu net çok düşük sorunun benden kaynaklı olduğunu biliyorum ama nerede hata yaptığımı bilmiyorum
Knk fazla kasma kendine zaman ayır muhtemelen kafayı yemissindir okul dershane testler falan bence kendine zaman ayır biraz. Tyt Mati dinleyip halledemiyosan muhtemelen temel yoktur ama mert hocayı dinleyip de yapamaman zor eğer gerçekten kendini verirsen çünkü tane tane anlatiyor çok kral hoca. Ve Türkçe'ye dikkat et onda da Rüştü hoca çok iyi anlatıyor. Önceliğini mat ve Türkçe'ye ver tyt yi böyle tamamla sonra ayt Türkçe ve matı tamamla geri kalanları halledersin en kötü mezuna kalırsın sıkıntı yok kafan rahat olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı