TYT'yi yazın bitirmek üzerine kaynak kitap önerisi

TheDarknesSsS

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller herkese, şu anda 11. sınıfa geçtim, ve hocalarımız bu yaz TYT'yi bitirmemiz gerektiğini söyledi, derslere göre önereceğiniz YouTube'dan ders anlatan hocalar ve. Önereceğiniz kaynak kitaplar nelerdir?

Merhaba size önerim TYT için mert hocanın kitabı hoşuma gitmişti ona bakabilirsiniz onun biyotik yayınlarının biyoloji soru bankasını alabilirsiniz fizikte ben sadece deneme aldım ve 2024 YKS oldukça iyi yaptığımı düşünüyorum fizikte Özcan aykın hocamı öneririm Türkçe içinde hız ve renk paragrafını alabilirsiniz iyi çalışmalar.

Matematik: Matematiğin güler yüzü / tunç kurt.
Fizik: Altuğ güneş.
Kimya: Bizim kimyamız.
Biyoloji: Senin biyolojin.

Merhaba size önerim TYT için mert hocanın kitabı hoşuma gitmişti ona bakabilirsiniz onun biyotik yayınlarının biyoloji soru bankasını alabilirsiniz fizikte ben sadece deneme aldım ve 2024 YKS oldukça iyi yaptığımı düşünüyorum fizikte Özcan aykın hocamı öneririm Türkçe içinde hız ve renk paragrafını alabilirsiniz iyi çalışmalar.

İlk defa başlayacağım için zora kaçsın istemiyorum, önerdiğiniz kitaplar seviyem için uygun mudur?

İlk defa başlayacağım için zora kaçsın istemiyorum, önerdiğiniz kitaplar seviyem için uygun mudur?

Mert hoca başlangıç için gayet uygundur rehber matematik de bir diğer alternatif fizik için Özcan aykın benim gerçekten çok hoşuma gtimişti soruları kendisi seçiyor; bende oradan çözüyordum, faydasını gördüm. Biyoloji için önerdiğim kaynak ise ortalama yani YKS ayarı diyebilirim.

İyi Sosyaller herkese, şu anda 11. sınıfa geçtim, ve hocalarımız bu yaz TYT'yi bitirmemiz gerektiğini söyledi, derslere göre önereceğiniz YouTube'dan ders anlatan hocalar ve. Önereceğiniz kaynak kitaplar nelerdir?

Hedefin Ultra üst düzey bir yer değilse şimdiden TYT'yi bitirmene gerek yok. Fakat yine de biraz çalışman işlerini kolaylaştıracaktır. Genel olarak 11.Sınıf lisenin en eğlenceli 2. Kısmıdır. Bu yüzden tadını çıkartmaya bakmanı öneririm.

Hedefin Ultra üst düzey bir yer değilse şimdiden TYT'yi bitirmene gerek yok. Fakat yine de biraz çalışman işlerini kolaylaştıracaktır. Genel olarak 11.sınıf lisenin en eğlenceli 2. kıs mıdır? Bu yüzden tadını çıkartmaya bakmanı öneririm.

Hocam hedefim o kadar yükseklerde olmasa da 11 ve 12 de rahat etmek istiyorum, şimdiden aradan çıkması benim için daha iyi olur.

Hocam hedefim o kadar yükseklerde olmasa da 11 ve 12 de rahat etmek istiyorum, şimdiden aradan çıkması benim için daha iyi olur.

Ben şu an mezunum ve sana tecrübelerimin bir kısmını söyleyeyim. Bu sene mezun oldum ve 12. Sınıfta rahat etme gibi bir durum öncesinde ne kadar çalışsan da olmayacak. Çünkü (okuluna bağlı olarak) neredeyse her hafta 2 adet deneme oluyorsun ve diğer okul saatleri içindeyse hocaların ya ders işliyor ya da size ders çalışmak için zaman veriyor (önemsiz dersler için geçerli). Merak etme, 12.Sınıfta bol bol zamanın olacak. Şimdiden sadece ders çalışma alışkanlığı edinsen bu senin için yeterli olacaktır. Eğer kendine güvenmiyorsan, seneye çalışamam tarzı düşüncelerin varsa evet bu seneden işleri en aza indirmen senin için daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı