U/UTP kablosu internet kablosu mudur?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10700F 3070TI Macbook air m3 15.6 inc g6 oled 360 hz lg oled77c46la 77 inc ps5 cd edition iphone 15 pro max
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yeni eve taşındım, bu u/utp kablosu internet için mi?

Dosya Ekleri

• IMG_2556.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_2557.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2558.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2559.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 40
O kutu evin içinde mi? Anlamadım aşağıda oluyor o kutu apartman değil mi orası
yok reis 4 katlı müstakil ev ana katta bi tane daha var ama ben 3.katta yatağım için orada da bir tane daha var oraya kurmam gerekiyor aksi taktirde powerline veya mesh yapmam gerekecek öyle yapınca da ping falan çıkacak.

Merhaba arkadaşlar yeni eve taşındım, bu u/utp kablosu internet için mi?
Evin altyapısını tam anlamıyla bilsek yardımcı olabiliriz. Kabloların üstünde CAT 5E veya CAT 6 gibi bir yazı var mı resimlerde göremedim. Zayıf akım kablolarının olduğu bir dağıtım kutusu vardır muhtemelen evde ama neresinde onu sizin bulmanız lazım. Muhtemelen her kata bu resimdeki sigorta kutusuna internet için kablo gelmiş ve o kutunun içinden odalara dağıtım yapılabilecek kablo bırakılmış olabilir. Ama dediğim gibi her şeyi detaylı görebilirsek yardımcı olabiliriz.

Fiber altyapısı var 6E gibi bir ibare göremedim ama 4x2x23 Awg diye bir şey yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…