U/UTP kablosu internet kablosu mudur?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10700F 3070TI Macbook air m3 15.6 inc g6 oled 360 hz lg oled77c46la 77 inc ps5 cd edition iphone 15 pro max
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yeni eve taşındım, bu u/utp kablosu internet için mi?

Dosya Ekleri

• IMG_2556.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_2557.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2558.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2559.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 40
Sence nerede olabilir var mı bir düşünceniz
bu muhtemelen ordaki kattaki odaların sigortası evin zemin katında buna benzer bir sigorta kutusu daha olması lazım ana sigorta fiber kablo evinize nerden giriş yapıyor mesela ona yakın bir yerde olabilir. Telekom ekibi interneti nasıl bağladı bağlantıları buldu. ONT ve modemin bulunduğu yer neresi mesela.

daha türk telekom gelmedi ben internetten baktım fiber olduğuna . Bakalım onlar gelince anlarlar herhalde, teşekkür ederim

2. Katta böle bisi buldu

Dosya Ekleri

• IMG_2574.jpeg
    136,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
daha türk telekom gelmedi ben internetten baktım fiber olduğuna . Bakalım onlar gelince anlarlar herhalde, teşekkür ederim

2. Katta böle bisi buldu
Solda siyah kutu var ya internet kabloları takılmış olan mavi kablo ile tutturulmuş. O cihaz switch olabilir yani interneti katlara odalara dağıtan cihaz. Villa da akıllı sistem falan ekipmanı da olabilir tam olarak bilemiyorum. Kabloların üzerine yazı yazmışlar gibi görünüyor onlara bi bakın cihazın üstünde modeli falan vardır onunda fotoğrafını çekin bakalım.

evet o siyah kutunun üstünde switch yazıyor. Yani bütün odalarda fiber var mıdır ya da o ilk başta attığım şeye fiber modem takılır mı ? şuan oturduğum evdeyim daha taşınmadım ilk gittimde atacağım. Öğrenmek istediğim tek 2 şey var odamdaki ethernet portuna modem taksam internet gelir mi gelirse kaç mbps ya da gbps gelir. 2.olarak o ilk attığım şalter kutusuna fiber modem takılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…