Murat Bey yeni gelişmeler oldu. Size anlatmam lazım. Az önce Hotspot Shield Elite yükledim. Cracklenmiş sürüm. Sonra onu aktive ettim. Önce sağ alt köşedeki wi-fi simgesi değişti. Sinyaller simgesi değişti. Küçük bir televizyon simgesi geldi onun yerine. Sonra bir torrent denemek istedim. Torrent öyle bir canlandı ki. 4 saatte inecek bir dosya yani düşünün. Bu nasıl oldu bilmiyorum. Fakat bildiğim bir şey var.
Ben Hotspot Shield Elite yüklemeden evvel orta seviye yabancı torrent sitelerine ve istemci indirme adreslerine girebiliyordum. Bu programı kurup kaldırma işlemini bir kere yapmam yetti. Neye yetti. Şuna yetti. Artık bu program kurulu değil veya deaktifken hiçbir şekilde torrent kullanamıyorum.
Halbuki eskiden bunun tam tersi mümkün ve vâki idi. İşte benim anlamadığım sorun bu. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir?
En önemli sorum da şu, amacım size yanıldığınızı ispat etmek falan değil, sadece merak ediyorum, modemden torrentle ilgili portlar kapatılmış olsa veya modem güvenlik ayarlarından torrent engellenmiş olsa, ben hotspot aktifken bile torrent kullanamazdım değil mi?
Biraz hararetliyim torrent çalışmaya başladığı için dilim sivri ise kusura bakmayın.
Son sorum da şu, sizce bilgisayarı sıfırlarsam Hotspot'un bu PC'de yerleştirdiği engelleyici ayarlar yok olur mu? Yani her şey düzelecekse sıfırlamaya razıyım.
Lütfen tokatlamadan cevap verin.
@Murat5038