Uber Türkiye’de Yeniden Faaliyete Geçiyor! Erişim Engeli Kaldırıldı

Taksicilerin kazandıkları zaten az, bunlar da azaltacaklar. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Taksiciler Uber'e geçse daha rahat olur bence. Çalışan işciler araba sahiplerinin kölesi oluyorlar. Bir Vito alıp kendi işlerini başlatsalar... Uber daha rahat, başka ne istiyorlar anlamıyorum...

Taksicilerin kazandıkları zaten az, bunlar da azaltacaklar. Allah sonumuzu hayır eylesin.
O zaman Taksiciler de biraz saygılı olsunlar.
Taksiciler Uber'e geçse daha rahat olur bence. Çalışan işciler araba sahiplerinin kölesi oluyorlar. Bir Vito alıp kendi işlerini başlatsalar... Uber daha rahat, başka ne istiyorlar anlamıyorum...
Vito ucuz mu zannediyorsunuz?

Uber Türkiye

İstinaf mahkemesi tarafından alınan kararla beraber Uber’in erişim engeli kaldırıldı. Uber, Türkiye topraklarında yeniden faaliyete geçiyor. Bildiğiniz üzere Uber’e taksici dernekleri ve birlikleri tarafınca dava açılmıştı. Açılan bu dava sonucundaysa Uber’in Türkiye’deki faaliyetleri tamamen sonlandırılmış, web sitesi ve uygulamalarına erişim engeli getirilmişti. Tüm bu yaşananların ardından bugün ise istinaf mahkemesi Uber Türkiye hakkında önemli bir […]

Devamı: Uber Türkiye’de Yeniden Faaliyete Geçiyor! Erişim Engeli Kaldırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Taksicilerden daha medeniyetli ve daha güvenli.
O zaman taksiciler de biraz saygılı olsunlar.

Vito ucuz mu zannediyorsunuz?

Vito'nun parasını taksicilerden almıyorlar. Hatta sıkıntı çıkması durumunda masrafları Uber şirketine ait diye biliyorum.

Az? Benim akrabam yıllardır taksici. 4 kişilik bir ailesi var. Hiçbir sıkıntıları olmadan yaşıyorlar. Eksikleri yok. Bu tarz genelgeçer yorumlardan kaçınalım.

Herkes akrabaınız gibi olmadığından böyle bir cümle kurdum.

Herkes akrabaınız gibi olmadığından böyle bir cümle kurdum.
"Taksiciler" diye bir genelleme yapmışsınız. Yıllardır taksicilik yapan insanlara baktınız mı hiç? Nedense başka meslek düşünmüyorlar. Durumlar çok kötü ama iş kolu değiştirmiyorlar. Genelleme yoluyla yapılan yorumunuza, yakından bir örnek ile cevap verdim. Buna sağlama denir.

Hocam yalnız taksicilerde ki rekabet anlayışının sonunda ölüm var.
Türkiye'de de az da olsa işleyen bir adalet sistemi var :), isteyen taksiciler taksiciliği bıraktığı gün Uber'e başlayabilir. Tekrardan kavga vs olaylarda Uber'in gerekli bilgileri Uber şoförlerine vererek kavga gibi vs olaylarda gerekli görüntüler vs alınarak saldıran olursa gerekli işlemlerin yapılacağını düşünüyorum, zira yurtdışında cidden Uber şoförlerinin arkasında duruyor, aynı performansı 2. kez pazarına girdiği TR'de de göstereceğini düşünüyorum. Umarım hiç bir sıkıntı oluşmaz iki kesim arasında da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı