Uber Türkiye’de Yeniden Faaliyete Geçiyor! Erişim Engeli Kaldırıldı

Taksicilerin kazandıkları zaten az, bunlar da azaltacaklar. Allah sonumuzu hayır eylesin.
Az? Benim akrabam yıllardır taksici. 4 kişilik bir ailesi var. Hiçbir sıkıntıları olmadan yaşıyorlar. Eksikleri yok. Bu tarz genelgeçer yorumlardan kaçınalım.

Taksicilere üzülen olmuş, yazık. Kısa mesafe diye almayan taksici size üzüldü mü? Yolu uzatarak giden taksici size üzüldü mü? Turist bu, gecir gecirebildigini diyen taksici o insanlara üzüldü mü?

Hiçbir sey tekellesmemeli, rekabet olmalidir. Rekabetin olusturdugu etkiyle en kaliteli olan kazanir. En kaliteli olani secmek kullanıcıya kalır ve bu da kullanıcının yani bizim işimize yarar.

Taksicilere üzülen olmuş, yazık. Kısa mesafe diye almayan taksici size üzüldü mü? Yolu uzatarak giden taksici size üzüldü mü? Turist bu, gecir gecirebildigini diyen taksici o insanlara üzüldü mü?

Hiçbir sey tekellesmemeli rekabet olmalidir. Rekabetin olusturdugu etkiyle en kaliteli olan kazanir. En kaliteli olani secmek kullanıcıya kalır ve bu da kullanıcının yani bizim işimize yarar.
Konuyla özdeş bir örnek vereceğim: Bulunduğum yerde Aras Kargo yıllardır dağıtım yapmıyordu. Şubeye varmış kargolar hakkında telefon ile arama yapmadıkları gibi internet takibini de umursamıyorlardı. Ulaştırma durumunu da kilometre kaynaklı bir sebebe bağlıyorlardı ancak aynı hat üzerinde farklı yerlere gidiyorlardı. Davul fırın, monitör, laptop, parfüm, kablo gibi ürün fark etmeksizin siparişlerimi bizzat şubeden gidip alıyordum. Ama ne hikmetse malum firmanın satışı gerçekleştikten sonra bizim bulunduğumuz bölgeye dağıtım yapmaya başladılar. Daha öncesinde bir dolu sebep sunan firma artık "hizmet" verebilir konuma gelmişti.

Yani ben bu ülkede bulunan kuruluşların, kurumların, çalışma gruplarının: İnsanlara hizmet götürme noktasında yeterli olmalarını isterim. Ancak işlerini doğru düzgün yapmayan, mağdur etmekten çekinmeyen, üsluplarını bozmuş her türlü oluşuma karşı başarılı hizmet sunabilecek girişimlere destek olurum.

Uber Türkiye

İstinaf mahkemesi tarafından alınan kararla beraber Uber’in erişim engeli kaldırıldı. Uber, Türkiye topraklarında yeniden faaliyete geçiyor. Bildiğiniz üzere Uber’e taksici dernekleri ve birlikleri tarafınca dava açılmıştı. Açılan bu dava sonucundaysa Uber’in Türkiye’deki faaliyetleri tamamen sonlandırılmış, web sitesi ve uygulamalarına erişim engeli getirilmişti. Tüm bu yaşananların ardından bugün ise İstinaf mahkemesi Uber Türkiye hakkında önemli bir […]

Devamı: Uber Türkiye’de Yeniden Faaliyete Geçiyor! Erişim Engeli Kaldırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Bizim buradaki taksici niye uzun yoldan götürüyorsun abi deyince dövecekti beni az kalsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı