Ubisoft+'a(Plus) Xbox ve PC için 7 günlük deneme sürümü geldi, tekli 21 Haziran'da sona eriyor

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Önemli not: Abonelik ile ilgili önemli şeyleri öğrenmek için önce tüm yazılanları okuyun. Burada zaten yazdığım bir şey hakkında soru gelirse muhtemelen cevap vermem.

Ubisoft+= Ubisoft'un Game Pass'i. Adamların şu ana kadar çıkmış neredeyse tüm oyunlarının Ultimate Edition'ları bu abonelik sisteminde var. Yani AC Valhalla Ultimate Edition'a 494TL vermek istemiyor musun, o zaman bu üyelik sistemi ile oynayabilirsin. Oyunların listesini alta koyacağım. Bu abonelik sistemine AC Mirage(850TL), Avatar, Prince of Persia Lost Crown gibi daha çıkmamış oyunlar bile çıktığı gün Ultimate Edition olarak eklenecek. Yani AC Mirage 300TL'yken kaçırdığın için üzülmene gerek yok bu abonelik ile AC Mirage'in Deluxe versiyonunu çıktığı gün oynayabilirsin.

Ubisoft+ oyunların listesi(Yanlış görmüyorsunuz her oyunun tüm DLC'leri barındıran en üst sürümü var bu üyelik sisteminde. AC Mirage'in Deluxe versiyonuna 999TL vermek yerine buradan oynayabilirsiniz.):

Üyeliği Ubisoft'un kendi uygulamasından alamıyorsunuz. Xbox uygulaması aracılığı ile alabiliyorsunuz. Xbox uygulamasından alınan Ubisoft+ üyeliği hem PC hem de Xbox'ta geçerli.

Ubisoft+ aboneliği normalde aylık 180TL.

Ubisoft+ aboneliğinin deneme sürümünü başlatmak veya satın almak için:

Benim için çok kötü. En az 1 Temmuza kadar köydeyim :(
Sağlık olsun, umarım tekrar yaparlar.

önemli not: abonelik ile ilgili önemli şeyleri öğrenmek için önce tüm yazılanları okuyun. Burada zaten yazdığım bir şey hakkında soru gelirse muhtemelen cevap vermem.

Ubisoft+= Ubisoft'un Game Pass'i. Adamların şu ana kadar çıkmış neredeyse tüm oyunlarının Ultimate Edition'ları bu abonelik sisteminde var. yani AC Valhalla Ultimate Edition'a 494TL vermek istemiyor musun, o zaman bu üyelik sistemi ile oynayabilirsin. Oyunların listesini alta koyacağım. bu abonelik sistemine AC Mirage(850TL), avatar, Prince of Persia Lost crown gibi daha çıkmamış oyunlar bile çıktığı gün Ultimate Edition olarak eklenecek. yani AC Mirage 300TL'yken kaçırdığın için üzülmene gerek yok bu abonelik ile AC Mirage'in Deluxe versiyonunu çıktığı gün oynayabilirsin.

Ubisoft+ oyunların listesi(yanlış görmüyorsunuz her oyunun tüm DLC'leri barındıran en üst sürümü var bu üyelik sisteminde. AC Mirage'in Deluxe versiyonuna 999TL vermek yerine buradan oynayabilirsiniz.):

üyeliği Ubisoft'un kendi uygulamasından alamıyorsunuz. Xbox uygulaması aracılığı ile alabiliyorsunuz. Xbox uygulamasından alınan Ubisoft+ üyeliği hem PC hem de Xbox'ta geçerli.

Ubisoft+ aboneliği normalde aylık 180TL.

Ubisoft+ aboneliğinin deneme sürümünü başlatmak veya satın almak için:

Ben Game Pass'ı geç keşfettim 30 TL'ye velinimet fakat nedense bazı oyunlar açmıyor artık benim PC'den mi kaynaklı onu anlayamadım.

Xbox sitesinden satın aldım ancak konsolda kullanamıyorum Ubisoft hesabımı ve Microsoft hesabım bağlı olmasına rağmen neden acaba PC'den indirebiliyorum oyunları fakat konsoldan yapamıyorum bir türlü konsolda üyelik var gözüküyor fakat hiçbir oyunu indiremiyorum.

Xbox sitesinden satın aldım ancak konsolda kullanamıyorum Ubisoft hesabımı ve Microsoft hesabım bağlı olmasına rağmen neden acaba PC'den indirebiliyorum oyunları fakat konsoldan yapamıyorum bir türlü konsolda üyelik var gözüküyor fakat hiçbir oyunu indiremiyorum.
Xbox ile iletişime geçerseniz sorunu çözeceklerdir hocam.
Ubisoft Plus'ı PC de kullanabiliyor muyum? Yani avatar diyelim aylık 180 TL verdim PC de kullanabiliyor muyum?
Xbox sitesinde hem PC hem de Xbox için geçerli yazıyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı