D davut1 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 29 16 Ekim 2020 #1 Merhaba, Ubisoft'tan AC Origins indirdim, dil yaması yaptım, dün oyunu başlattım, sıkıntısız oynanıyordu fakat bugün Ubisoft mağazasında bile oyuna tıklayamıyorum. Yardım eder misiniz? Not: Yüklenmiş oyunları bul seçeneği de çıkmıyor. Sorunu çözdüm. Bu konuyu nasıl kaldırabilirim? Son düzenleme: 16 Ekim 2020
Merhaba, Ubisoft'tan AC Origins indirdim, dil yaması yaptım, dün oyunu başlattım, sıkıntısız oynanıyordu fakat bugün Ubisoft mağazasında bile oyuna tıklayamıyorum. Yardım eder misiniz? Not: Yüklenmiş oyunları bul seçeneği de çıkmıyor. Sorunu çözdüm. Bu konuyu nasıl kaldırabilirim?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 16 Ekim 2020 #2 davut1 dedi: Sorunu çözdüm. Bu konuyu nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Konu silmiyoruz. Çözümü belirtin ve konuyu kilitleyelim. Artı 0 Eksi
davut1 dedi: Sorunu çözdüm. Bu konuyu nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Konu silmiyoruz. Çözümü belirtin ve konuyu kilitleyelim.