Ubisoft Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü!

Watch Dogs her ne kadar açık dünya oyunu olsa da asıl amaç hikaye dahilinde ilerleyip görevleri tamamlamak olacak ama GTA 5 inanılmaz büyük bir harita ve istersen hikaye moduna girme bile tonlarca yapılacak yan görevler ve aktiviteler var, neden çünkü amaç gerçek yaşamı yansıtmak. 2 oyunda amaç ve sundukları şeyler farklı.

Ben diyom ADAM pro dinleyen yok ki :D
 
GTA 5 ne zaman PC'ye çıkar?

Cevabı çok basit.

PS4 ve XBOX One çıktığında. X86 Mimarisinden port etmesi çok kolay. O konsollardan birinden port ederler. Bilgisayar platformunu kaybetmeyi göze alamaz RockS.

Zaten oyuna baya bir para döküldü. Olur mu öyle şey?
 
Hayır aslında GTA'nın oynanış süresi çok uzun değil. Sadece açık dünya oyunu olduğu için görevleri tamamladıktan sonra bile insanlar boşu boşuna RPG alıp arabaları patlatıyorlar. :)

Ama Watch Dogs'u da çok küçümsüyoruz, eğer haritası dedikleri gibi GTA 5'den büyükse ve grafiklerini falan da hesaba katarsak GTA'ya rakip olabilir.
 
Ben zaten GTA5 sadece hikayesini değil, mükemmel boyutta ki haritasını, çokça ek görevlerini ve gerçekte olan sayısız aktiviteleri katarak kurdum cümlelerimi :)
 
Benim için sıkıntı yok. GTA'dan sıkılır. Watch Dogs'a geçeriz. Ondan sıkılır GTA'ya geçeriz. İkisi de üst beklentilerle piyasaya gelecek tabii isim ve tarihçe olarak Bir GTA değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı