Ubisoft çıldırdı

Bunlar ucuz mu bide ubisoft çıldırdı diye konu açmışsın aldığın watch dogs epic gameste bedava verilmişti bu indirimden alınsa alına far cry 5 alınır.

Bundan bir ay öncesinin fiyatları şuanın indirimli fiyatıyla eşitti, üzücü.

Far Cry serileri alınır mı? diye soran arkadaşa kendi fikirlerimi yazayım: En son Ubisoft Far Cry 6'yı ücretsiz oynama hakkını verdiğinde indirip oynadığımda ortalama kalitede bir hikaye ve oynanış sunduğu için beğenmiştim. Hazır Steam'de indirimdeyken Far Cry 5 Gold edition aldım yanında Far Cry 3 oyunu otomatik kütüphaneme eklendi. Far Cry oyunlarını ilk defa oynayacaklar için güzel olduğu söyleniyor ve devam oyunlarının birbirine benzediği söyleniyor. Yine karar sizin elbette. Oynanış videolarını inceleyip karar verebilirsiniz. Ben açıkçası oyunu başarılı buldum sinematikler, hikaye anlatımı ve açık dünyası gayet güzel. Sadece ana hikaye oynamak için bile bu tarz işlere şans veriyorum.

odyssey çok farklı bir dünya 2 kere bitirdiö walhallayı bende indirimde aldım ama odyssey in yerini tutmuyor şahsımca

Ekonomiden dolayı maalesef her şey uçtu eğer ki tekrardan böyle bir indirim gelirse oyun alabilirim.

Odyssey çok farklı bir dünya 2 kere bitirdiö Valhalla'yı bende indirimde aldım ama Odyssey'in yerini tutmuyor şahsımca

Ben de yeni başladım açıkçası çok fazla AC oyunu oynamadım ama hoşuma gitti Odyssey.

Valla ben bir kaç ay önce odyssey'i 70 küsür liraya almıştım maalesef artık 200-300 liralara iyi diyeceğiz sanırım.

Bende hikayeyi bitirmedim yama kuramadığım için anlamayıp dolaştım ama o haliyle bile zevk aldım alınır Valhalla
Bence saçma olan 2 AC oyunu almış olmama rağmen crahs ekran yüzünden oynayamamam oldu ( Origins ve Unity)

Orijins, Valhalla ve Odyssey Hakkında kararsız kalanlara fikir vermesi amacıyla bende kendi görüşlerimi yazayım:

Bu üç oyun arasında göreceli olarak herkes farklı birisini beğenebilir, ancak üç oyunda çok fazla yan görevlere ve detaylara girilmediği sürece güzel, çünkü her yan görev keyif vermiyor. Aralarında elbette güzel yan görevler de var. Diğer bir husus, Orijins ve Odyssey oyunları birbirine çok benziyor özetle, ana hikaye içeriğini tükettikten sonra bu iki oyunun çok fazla tekrar eden döngüye girdiğini söyleyebilirim. Valhalla bu anlamda karşımıza daha yenilikçi olarak çıkıyor ve hikayesi bu iki oyuna göre benim daha çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Tek sıkıntısı oyuncu bilgisayarı yeterince iyi olmayanların bu oyunu düşük grafiklerde oynamak zorunda kalacağı olmasıdır buda çok fazla kafaya takılacak bir konu değil, çünkü bu tarz oyunlar düşük grafiklerde bile güzel bir görüntü sunmayı başarabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…