Ubisoft çıldırdı

Steam'de Ubisoft neredeyse tüm oyunlarına en çok %80 olmak üzere indirim yaptı. Assassin Creed serileri 700 TL'den 200-300 TL seviyelerine geldi.

AC Valhalla ya da Origin alınır mı sizce? Daha birçok oyun serileri büyük indirimler aldı. Galiba Ubisoft, oyun fiyatlarını çok yüksekte tuttuğu için satın alımlar memnun etmemiş olabilir. Far Cry serileri ve Watch Dogs Legion alınır mı? Watch Dogs 2'yi 50 TL'ye almıştım 700 TL'ye çıkmıştı ve şimdi 80 TL civarlarında.
Bunlar ucuz mu bide ubisoft çıldırdı diye konu açmışsın aldığın watch dogs epic gameste bedava verilmişti bu indirimden alınsa alına far cry 5 alınır.

Steam'de Ubisoft neredeyse tüm oyunlarına en çok %80 olmak üzere indirim yaptı. Assasin Creed serileri 700 TL'den 200-300 TL seviyelerine geldi. AC Valhalla'ya da Origin alınır mı sizce? Daha birçok oyun serileri büyük indirimler aldı. Galiba Ubisoft, oyun fiyatlarını çok yüksekte tuttuğu için satın alımlar memnun etmemiş olabilir. Farcray serileri ve Watch Dogs Legion alınır mı? Watch Dogs 2'yi 50 TL'ye almıştım 700 TL'ye çıkmıştı ve şimdi 80 TL civarlarda.

Bundan bir ay öncesinin fiyatları şuanın indirimli fiyatıyla eşitti, üzücü.

Far Cry serileri alınır mı? diye soran arkadaşa kendi fikirlerimi yazayım: En son Ubisoft Far Cry 6'yı ücretsiz oynama hakkını verdiğinde indirip oynadığımda ortalama kalitede bir hikaye ve oynanış sunduğu için beğenmiştim. Hazır Steam'de indirimdeyken Far Cry 5 Gold edition aldım yanında Far Cry 3 oyunu otomatik kütüphaneme eklendi. Far Cry oyunlarını ilk defa oynayacaklar için güzel olduğu söyleniyor ve devam oyunlarının birbirine benzediği söyleniyor. Yine karar sizin elbette. Oynanış videolarını inceleyip karar verebilirsiniz. Ben açıkçası oyunu başarılı buldum sinematikler, hikaye anlatımı ve açık dünyası gayet güzel. Sadece ana hikaye oynamak için bile bu tarz işlere şans veriyorum.

Ekonomiden dolayı maalesef her şey uçtu eğer ki tekrardan böyle bir indirim gelirse oyun alabilirim.

Odyssey çok farklı bir dünya 2 kere bitirdiö Valhalla'yı bende indirimde aldım ama Odyssey'in yerini tutmuyor şahsımca

Ben de yeni başladım açıkçası çok fazla AC oyunu oynamadım ama hoşuma gitti Odyssey.

Steam'de Ubisoft neredeyse tüm oyunlarına en çok %80 olmak üzere indirim yaptı. Assassin Creed serileri 700 TL'den 200-300 TL seviyelerine geldi.

AC Valhalla ya da Origin alınır mı sizce? Daha birçok oyun serileri büyük indirimler aldı. Galiba Ubisoft, oyun fiyatlarını çok yüksekte tuttuğu için satın alımlar memnun etmemiş olabilir. Far Cry serileri ve Watch Dogs Legion alınır mı? Watch Dogs 2'yi 50 TL'ye almıştım 700 TL'ye çıkmıştı ve şimdi 80 TL civarlarında.
Valla ben bir kaç ay önce odyssey'i 70 küsür liraya almıştım maalesef artık 200-300 liralara iyi diyeceğiz sanırım.

Steam'de Ubisoft neredeyse tüm oyunlarına en çok %80 olmak üzere indirim yaptı. Assasin Creed serileri 700 TL'den 200-300 TL seviyelerine geldi. AC Valhalla'ya da Origin alınır mı sizce? Daha birçok oyun serileri büyük indirimler aldı. Galiba Ubisoft, oyun fiyatlarını çok yüksekte tuttuğu için satın alımlar memnun etmemiş olabilir. Farcray serileri ve Watch Dogs Legion alınır mı? Watch Dogs 2'yi 50 TL'ye almıştım 700 TL'ye çıkmıştı ve şimdi 80 TL civarlarda.

Bende hikayeyi bitirmedim yama kuramadığım için anlamayıp dolaştım ama o haliyle bile zevk aldım alınır Valhalla
Bence saçma olan 2 AC oyunu almış olmama rağmen crahs ekran yüzünden oynayamamam oldu ( Origins ve Unity)

Orijins, Valhalla ve Odyssey Hakkında kararsız kalanlara fikir vermesi amacıyla bende kendi görüşlerimi yazayım:

Bu üç oyun arasında göreceli olarak herkes farklı birisini beğenebilir, ancak üç oyunda çok fazla yan görevlere ve detaylara girilmediği sürece güzel, çünkü her yan görev keyif vermiyor. Aralarında elbette güzel yan görevler de var. Diğer bir husus, Orijins ve Odyssey oyunları birbirine çok benziyor özetle, ana hikaye içeriğini tükettikten sonra bu iki oyunun çok fazla tekrar eden döngüye girdiğini söyleyebilirim. Valhalla bu anlamda karşımıza daha yenilikçi olarak çıkıyor ve hikayesi bu iki oyuna göre benim daha çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Tek sıkıntısı oyuncu bilgisayarı yeterince iyi olmayanların bu oyunu düşük grafiklerde oynamak zorunda kalacağı olmasıdır buda çok fazla kafaya takılacak bir konu değil, çünkü bu tarz oyunlar düşük grafiklerde bile güzel bir görüntü sunmayı başarabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı