Ödeme kısmında bu hatayı alıyorum. Nasıl çözeceğim bu sorunu?
Daha henüz kart bilgisi girmeden veriyor bu hatayı.Hocam kartınızın türü nedir TROY Mastercard Visa hangisi eğer troysa bu hatayı alabilirsiniz bazen de Ubisoft'un PC üzerinde sıkıntısı oluyor internet üzerinden deneyin.
Daha henüz kart bilgisi girmeden veriyor bu hatayı.
Tarayıcıdan, uygulamadan ve cep telefonundan denedim. Xsolla diye bir uygulama üzerinden ödeme alınacağı yazıyor. Sözleşmeyi onaylayıp ödeme ekranına yönlendir dediğimde bu hatayı veriyor.Hocam internet sitesi üzerinden denediniz mi eğer uygulama üzerinden deniyorsanız bazen sıkıntı yapıyor.
Tarayıcıdan, uygulamadan ve cep telefonundan denedim. Xsolla diye bir uygulama üzerinden ödeme alınacağı yazıyor. Sözleşmeyi onaylayıp ödeme ekranına yönlendir dediğimde bu hatayı veriyor.
The Crew Motorfest alacaktım HOLIDAY20 koduyla beraber 280 TL'ye geliyor. Bir türlü alamıyorum.Hangi oyun için yükleme yapacaksınız?
The Crew motorfest alacaktım holıday20 koduyla beraber 280 TL'ye geliyor. Bir türlü alamıyorum.
Ubisoft destek kısmına ticket oluşturdum bakalım çözebilecekler mi? Fiyatı 6.50 dolara geliyor kaçırmak istemiyorum. The crew 2'de 300 küsür saatim var.Hocam gerisini hiç bilemiyorum tam anlamıyla çözemedim.
Ubisoft destek kısmına ticket oluşturdum bakalım çözebilecekler mi? Fiyatı 6.50 dolara geliyor kaçırmak istemiyorum. The Crew 2'de 300 küsur saatim var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.