Lian_992
Centipat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Meslek
- Yazılımcı
Merhaba Ubisoft hesabıma gireceğim dün geceden beri deniyorum iki adımlı doğrulamam açık fakat mailime kod gönderdiğini söylüyor ama göndermiyor. Spam klasörü olsun gelen kutusu hatta istenmeyen/gereksiz çöp klasörüne dahi baksamda gelmiyor. VPN açıp deniyorum gene olmuyor ne yapabilirim acaba? Farklı bir giriş yöntemide yok maalesef bilgisi olan fixlememi sağlayacak bilgili biri var mıdır?
Şöyle epostamın yanında bir nokta olduğunu gördüm ama normal sanırım çünkü hem kabul etmezdi hem de zamanında bu maili doğrulamak için gereken e-posta onay mesajıda mailime gelmezdi sanırım bununla da alakalı değil. Ne yapsam bilemedim acaba e-posta onay sistemi falan mı çöktü diyeceğimde dünden beri aynı.
Güncelleme: Apple ile görüştüm bana deneme amaçlı bu mail adresime birkaç mail gönderdiler ve hepsi geldi. Bir sorun yok hesabınızda Ubisoft'ta bir sorun olabilir dediler.
Şöyle epostamın yanında bir nokta olduğunu gördüm ama normal sanırım çünkü hem kabul etmezdi hem de zamanında bu maili doğrulamak için gereken e-posta onay mesajıda mailime gelmezdi sanırım bununla da alakalı değil. Ne yapsam bilemedim acaba e-posta onay sistemi falan mı çöktü diyeceğimde dünden beri aynı.
Güncelleme: Apple ile görüştüm bana deneme amaçlı bu mail adresime birkaç mail gönderdiler ve hepsi geldi. Bir sorun yok hesabınızda Ubisoft'ta bir sorun olabilir dediler.
Son düzenleme: