Ubisoft hesabı çalınmış

muhammet098

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 Ryzen 5 5600
1 hafta önce hesabıma girmek istedim fakat bilgileri girince giremediğimi ve mail üzerinden de şifre sıfırlayamadığımı fark edip Epic Games hesabım üzerinden girdim ve çalındığını fark ettim ama iki aşamalı doğrulama falan eklememiş çalan kişi. Epic Games hesabım içindeki Ubisoft oyunları da bu hesaba bağlı ve Ubisoft destek yazmama rağmen bakmıyor. Kullanmaya devam etmeli miyim?

Hocam öncelikle merhaba hiç dert etme. Benim de içinde The Crew2 olan bir hesabım vardı. Çalınmıştı. Ubisoft'a mail attım 3 hafta sonra yaklaşık saat 05.40'ta ulaştılar. Benden önce kullanığım mailimi vs. istediler. Kullanıcı adımı Epic Games ismimi falan istediler. Ben de şans eseri uyanıktım. Hemen cevap verdim. 10 dk sonra tekrar dönüş yaptılar ve kurtarma için mail istediler. Onu da gönderdim. Yaklaşık yine 10dk sonra hesabımı yeni maile taşıdılar ama ilk maili gönderirken bayağı detaylı bilgi ver hesabın hakkında mesela ben şey demiştim Crew2'de mavi renkli bir Yamaha r1'im vardı KTM motorum vardı falan.) O yüzden dert etme sabahın 6'sında da olsa hesabını kurtarabiliyosun.

Dosya Ekleri

• IMG_1516.png
    IMG_1516.png
    193,5 KB · Görüntüleme: 604
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır Uplay hesabıma girmiyordum, yaklaşık 1 ay önce giriş yapmaya çalıştım ancak çalındığını fark ettim ve sanırım 2 ay kadardı çalınmıştı. Bir kaç kez Upisoft'a mail attım ama sonuç alamıyordum. En son Steam üzerinden satın aldığım bir kaç Ubisoft oyun faturalarının ekran görüntüsünü ve çalınan hesabımın ilk kullanıcı adını ve mail adresini yolladım, ertesi güne kalmadı hesap kurtarma- sıfırlama linki attılar.
Yani anlayacağınız sağlam kanıtlar sunmazsanız Ubi bey ilgilenmiyor.

Ayrıca, özellikle o internet farelerine hesaplarınızı (maddi değeri olmasa bile) bırakmayın, geri almak için ne gerekiyorsa yapın. Çünkü o hırsızlar çaldıkları hesaplarınız özerinden sizin önemli bilgilerinize de ulaşabiliyorlar.

Verilen cevaplar için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Ubisoft geç de olsa bana ulaşmış, fakat görmemişim tekrardan desteğe yazdım ve cevap bekliyorum, bu sefer birkaç oyunun faturasını ve Epic Games hesabımın ismini de yazdım en kısa sürede cevap vermesi dileğiyle bekliyorum.

Verilen cevaplar için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Ubisoft geç de olsa bana ulaşmış, fakat görmemişim tekrardan desteğe yazdım ve cevap bekliyorum, bu sefer birkaç oyunun faturasını ve Epic Games hesabımın ismini de yazdım en kısa sürede cevap vermesi dileğiyle bekliyorum.
Umarım benim gibi kurtarırsınız hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım benim gibi kurtarırsınız hocam.

Merhaba hocam tekrardan hesabı kurtardım, 1 aydan fazla geçse bile eninde sonunda aldım hesabı. Yardımı dokunan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-19_122140618.png
    resim_2025-02-19_122140618.png
    53,4 KB · Görüntüleme: 615
Hocam öncelikle merhaba hiç dert etme. Benim de içinde The Crew2 olan bir hesabım vardı. Çalınmıştı. Ubisoft'a mail attım 3 hafta sonra yaklaşık saat 05.40'ta ulaştılar. Benden önce kullanığım mailimi vs. istediler. Kullanıcı adımı Epic Games ismimi falan istediler. Ben de şans eseri uyanıktım. Hemen cevap verdim. 10 dk sonra tekrar dönüş yaptılar ve kurtarma için mail istediler. Onu da gönderdim. Yaklaşık yine 10dk sonra hesabımı yeni maile taşıdılar ama ilk maili gönderirken bayağı detaylı bilgi ver hesabın hakkında mesela ben şey demiştim Crew2'de mavi renkli bir Yamaha r1'im vardı KTM motorum vardı falan.) O yüzden dert etme sabahın 6'sında da olsa hesabını kurtarabiliyosun.
Hocam hangi maile mail attınız atar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı