Ubisoft hesabı çalınmış

Ubisoft hesabım çalındı ve e-mail, şifre vs değiştirildi. Bütün kanıtları, faturaları, oyun içi sahip olduğum şeyleri ekran görüntüleriyle beraber ubisofta iletmeme rağmen " siz olduğunuzu kanıtlayamadık" diye "bot" mesaj atıyorlar sürekli. Ne yapmalıyım? Hesabımda AC serileri, NFS, The Crew, Far Cry serisi gibi birçok oyun vardı. EA hesabımda böyle çalındı ve 2 dakikada geri alabildim. Ubisoft inatla vermiyor hesabı, oyun içi satın alımlarıma kadar bütün faturaları, alışveriş yaptığım kredi kartının son 4 hanesini, aklınıza gelebilecek her türlü şeyi onlarla paylaştım ama halen " siz olduğunuzu kanıtlayamadık".

Hesap bilgilerini değiştirmişsin bunu sen yapmadıysan diye anlatıyor doğru yapmadık ama şifre değiştirmeyi seçtiğimiz de benden değişen mailin ve değiştirilmiş şifreyi yazmamı istiyor resmen. Bilsem zaten ticket açmam. Zor işimiz valla bize daha bakmadılar halen bekliyoruz.

Hocam bende aynı şekilde oynadıgım saate kadar her şeyi paylaşıyorum işin sonunda doğrulayamadık diyor Steam'den aldıgıma dair makbuz falan da atıyorum ama nafile artık umudu kestim.
Çalan elemanın mail bile görübüyor da işte.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    256,3 KB · Görüntüleme: 106
Hocam bende aynı şekilde oynadıgım saate kadar her şeyi paylaşıyorum işin sonunda doğrulayamadık diyor Steam'den aldıgıma dair makbuz falan da atıyorum ama nafile artık umudu kestim.
Çalan elemanın mail bile görübüyor da işte.

Aynısını ben yaşıyorum şu anda her türlü bilgiyi veriyorum ama hesabı vermiyorlar daha yeni AC Shadows almıştım ne yapacağız bilemiyorum.

Bir gelişme oldu mu? Aynı cevap banada geliyor siz olduğunuzu doğrulayamadık. Bunu almanın bir çözümü yok mu?

Bir gelişme oldu mu? Aynı cevap bana da geliyor siz olduğunuzu doğrulayamadık. Bunu almanın bir çözümü yok mu?

Dün cevap geldi bu sefer farklı bir cevap verdiler hesabın size ait olduğunu doğrulamak için mail e bir link gönderdik dediler ama gelmedi yüksek ihtimal hesabın şu an bağlı olduğu mail e yolluyorlar hesbaı çalanlar mail i değiştiği içinde erişemiyorum çok saçma değil mi hani hesabın mail i değişmese zaten neden size yazayım? Cevap verdim link gelmedi diye bu sefer bot yine aynı cevabı verdi hesabın size ait olduğunu doğrulayamadık diye şimdi tekrar ticket attım vaz geçmek yok alana kadar uğraşacağım. Diğer tüm hesaplarımı alabildim sadece Ubisoft'u alamadım
Çöpsoft şaşırtmıyor 🙂

Bir gelişme oldu mu? Aynı cevap bana da geliyor siz olduğunuzu doğrulayamadık. Bunu almanın bir çözümü yok mu?

Bir gelişme olursa yazar mısınız? Kaç gündür şununla uğraşıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0506.png
    IMG_0506.png
    178,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_0505.png
    IMG_0505.png
    169,5 KB · Görüntüleme: 88
Yazarım. Benim kayıtlı mail adresimi değiştirmiş çalan kişi. Aynı mail adresine yeni hesap açtım. Link gönderirse görürüm en azından. Satın alım tarihleri kullanıcı ismi faturalar hepsini gönderdim. Yanlız ubisoft üzerinden hiçbir şey satın almamıştım. Hepsi steam yada epic gameden. Epic game bağlantıyı çalınan hesaptan kaldırdı. Ama ubisoftun da aynı işlemi yapması gerekiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı