Ubisoft hesabı çalınmış

Yazarım. Benim kayıtlı mail adresimi değiştirmiş çalan kişi. Aynı mail adresine yeni hesap açtım. Link gönderirse görürüm en azından. Satın alım tarihleri kullanıcı ismi faturalar hepsini gönderdim. Yalnız Ubisoft üzerinden hiçbir şey satın almamıştım. Hepsi Steam ya da Epic Games'ten. Epic Games bağlantıyı çalınan hesaptan kaldırdı. Ama Ubisoft'un da aynı işlemi yapması gerekiyormuş.

Bende hepsini Steam'den almıştım sadece 3 sene önce Ubisoft Store üzerinden Rainbow Six için bir DLC almışım onu buldum SS aldım attım umarım cevap verirler alırız hesaplarımızı Steam'e de yazdım ancak bir şey yapamayız dediler.

Bende hepsini Steam'den almıştım sadece 3 sene önce Ubisoft Store üzerinden Rainbow Six için bir DLC almışım onu buldum SS aldım attım umarım cevap verirler alırız hesaplarımızı Steam'e de yazdım ancak bir şey yapamayız dediler.
Gelişmeleri burdan aktaralım lütfen. Bana yine red geldi.

Ben biraz baktımda pek bir işe yarar bilgi bulamadım.

Son gelen mesaj
Her şeyi paylaşıyorum nafile.

Dosya Ekleri

• weq.PNG
    weq.PNG
    74,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Ben biraz baktımda pek bir işe yarar bilgi bulamadım.

Son gelen mesaj
Her şeyi paylaşıyorum nafile.
Ben de yine dün yeni bir red yedim. Çözemezsem epic game ve steam üzerinden aldığım ubisoft oyunlarını kalıcı silmenin peşine düşeceğim. Ben kullanamıyorsam çalan da kullanmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı