Ubisoft hesabıma Brezilya'dan giriş yapıldı

Merhaba video izlerken Ubisoft'dan mail geldi. Hesabınıza Brezilya'dan giriş yapıldı diye. Hemen şifremi değiştirdim. Sorun olur mu?
Yakın zamanda hesabınızı kimseye vermediyseniz sorun olmaz. Şifrenizi değiştirmekle kalmayıp iki faktör koymanızı şiddetle öneririm. Yaparsanız içiniz rahat olur.

Sadece Watch Dogs 2 almak için açmıştım hesabı. Oyunu oynamıyorum zaten. Diğer hesaplarıma bir şey olur mu?
Diğer hesaplarınıza bir şey olmaz. Yani sadece giriş yapılmış. E-Posta değişimi falan da olmamıştır zaten şifreni değiştirebildiğine göre. Bu yüzden için rahat olsun, diğer hesaplarına da bir şey olmaz eğer bilmiyorlarsa. Biliyorlarsa da şifreni kimseye vermediğin sürece sorun etme. İki faktörlü kimlik doğrulamasını her hesabında açarsan güvenliğin son derece artar ve hesaba sadece sen girebilirsin. Kodu kimseyle paylaşmadığın müddetçe.

Biraderim değiş tüm hesap şifrelerini değiş bu ubisoft ile aynı olanları. Aman diyim benim başıma geldi, yaşama yaşadığım deneyimi. 6 ayda bir düzenli olarak şifreni değiş. Gerçekten ya olmaz o kadar benim başıma mı gelecek diyorsun ama geliyor. Sen düzenli değiş nacizane tavsiyemdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı