"Ubisoft hesabınıza yeni bir konumdan giriş tespit edildi" uyarısı

Rosenkavalier

Hectopat
Makaleler
3
GeForce Now'u denemek amacıyla Uplay hesabımdaki Watch Dogs 2'yi açtım. Doğal olarak şifre ve güvenlik kodu istedi. Girdim ve oyuna giriş yaptım.
Gayet güzel bir deneyim yaşadım. Ancak oturumu kapattıktan 1-2 sonra gelen maillere göz gezdirirken Ubisoft hesabıma Fransa'dan birinin girdiğine dair bilgi içeren e-mail'i gördüm. Tam da GeForce Now'u denediğim dakikadan 1 dakika sonra. Sonuçta GeForce Now başka bir PC üzerinden oturum açıp görüntüyü yansıttığı için bu tarz bir şey olmasına pek şaşırmadım. Ne de olsa bir başka IP üzerinden bağlanıyoruz zaten. Şifremi değiştirdim fakat bir de sizlere sorayım dedim.
Olay GeForce Now ile mi alakalı, yoksa gerçekten bir kullanıcı hesabıma erişim mi sağladı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce tekrardan denedim, bu sefer de Almanya'dan bağlanıldı. Çok büyük ihtimalle GeForce Now ile alakalı ancak bazı zamanlarda böyle mail göndermiyor. Fakat endişe edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum eğer aynı olayı yaşayanlar varsa.
Cevaplarınız için de teşekkür ederim arkadaşlar.

GeForce Now'u denemek amacıyla Uplay hesabımdaki Watch Dogs 2'yi açtım. Doğal olarak şifre ve güvenlik kodu istedi. Girdim ve oyuna giriş yaptım.
Gayet güzel bir deneyim yaşadım. Ancak oturumu kapattıktan 1-2 sonra gelen maillere göz gezdirirken Ubisoft hesabıma Fransa'dan birinin girdiğine dair bilgi içeren e-mail'i gördüm. Tam da GeForce Now'u denediğim dakikadan 1 dakika sonra. Sonuçta GeForce Now başka bir PC üzerinden oturum açıp görüntüyü yansıttığı için bu tarz bir şey olmasına pek şaşırmadım. Ne de olsa bir başka IP üzerinden bağlanıyoruz zaten. Şifremi değiştirdim fakat bir de sizlere sorayım dedim.
Olay GeForce Now ile mi alakalı, yoksa gerçekten bir kullanıcı hesabıma erişim mi sağladı?
Geforce now sunucusu fransada olabilir çalınma durumu yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı