Ubisoft, önümüzdeki 5 yılda 10 AC yapacak, AC4 Black Flag Remake 2025'te gelecek

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Her ikisi de bir iddia diye geçiyor. Fakat şu anda Ubisoft'un Shadows dahil aktif 4 AC oyunu yaptığını sayarsak bu sayının 5 yılda 10'a çıkması normal gözüküyor.
AC4 Black Flag'in ise Remake'inin yapıldığını zaten biliyorduk. Şimdi ise elimizde çıkış tarihi olarak 2025'in son dönemi var. Tek yılda 2 tane AC çıkacak yani.
2-3 yilda bir AC yaparak seriyi taze tutma fikri bir yere kadarmis anlasilan. Tekrar 2014'deki gibi ayni anda 2 AC oyunu cikarma donemi geri geldi.

Kaynaklar:

Anlaşılan Ubisoft asla akıllanmayacak. Çok şaşırıyorum ya, koca koca firmaların başındaki heriflerin hi-ha-ho yapıp kız tavlamaya çalışan Johnny Bravo kadar bile zekaları yok.

Son zamanlarda seri üretim kafasıyla yapıp çıkardığın hangi oyun başarılı oldu da hala bu iş modelini devam ettiriyorsun arkadaş. Star Wars Outlaws dalga konusu oldu, AC: Mirage konuşmaya bile gerek yok, peki ya Ubisoft'un son zamanlarda bir Avatar oyunu yaptığını hatırlayan var mı? Ben söylemesem aklınıza bile gelmeyecekti eminim. Hepsi en fazla vasat sayılabilecek oyunlar.

Her yıl 2 AC oyunu çıkarırken Ubisoft:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı