Ubisoft "oops, your payment could not be processed." hatası

Yukarıda kendi sorun yaşadığım dönemde benim sorunumu çözen çözüm olma ihtimali olan iki yöntemi yazdığım mesaja negatif puan neden verdin? Gayet de çalışan çözümler, senin sorununu çözmedi diye beğenmedim vermek hangi seviye?

Sorunuma çözüm olmadı, senin verdiğin yöntem çalışıp çalışmadığınıda bilemeyiz ben denedim çalışmadığı için dislike attım. Teşekkürler.

Satın alma işlemlerimde her zaman şu mesajları alıyorum: "Oops, your payment could not be processed" veya "UH - OH! WE WERE UNABLE TO PROCESS YOUR PAYMENT".

Çözüm olarak bulduğum şey bu sefer Android telefonumu Chrome tarayıcıda ama gizli modda kullanmamdı. Daha sonra oyunu satın almayı denediğimde bu mesajı almak yerine beni kart bilgilerimi ekleyeceğim sayfaya yönlendirdi. Sonuç olarak, sonunda oyunu satın almayı başardım!

Hangi tekniğin bana gerçekten yardımcı olduğunu tam olarak bilmiyorum (gizli mod, telefon veya mobil tarayıcı kullanmak), bir deneyin! İyi şanlar
Merhaba. Bu şekilde ben de çözdüm. PC'den hiçbir şekilde olmuyordu. Çok teşekkürler. 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı