Ubisoft, Satın Alınmış Oyun Olan Hesapları Silmeyecek

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Ubisoft Satın Alınmış Oyun Olan Hesaplar

Geçtiğimiz günlerde Ubisoft’un kullanılmayan hesapların devre dışı bırakacağı ve bu hesapla ilişkili tüm PC oyunlarını sileceği iddia edilmişti. Şimdi ise Ubisoft, satın alınan oyunlar içeren hesaplarından hiçbirini silmeyeceğini paylaştı. Ubisoft, The Verge ile ağındaki bir hesabın silinmesi hakkında şu şartları vurguladı: Oluşturulduğundan beri hesabın oyun etkinliği Hesabın kitaplıkları: satın alınan PC oyunlarını içeren hesaplar silinmeye […]

Devamı: Ubisoft, Satın Alınmış Oyun Olan Hesapları Silmeyecek
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ubisoft böyle yola gel işte :D Düşünsenize, bir ürün alıyorsunuz ve sırf o ürünü kullanmadığınız için kullanma hakkınız elinizden alınıyor ve kullanamıyorsunuz. Böyle bir karar alması başlı başına bir saçmalıktı. @490836.

Bu şey gibiydi, gidip bir kitap alırsın daha sonra okumak için kütüphanene koyarsın ama sıra gelmez ya da unutursun. Yıllar sonra yazar gelip kardeşim sen bunu okumuyorsun ben bunu geri alıyorum demiş gibi olacaktı. En başında buna karşı çıkılacağını nasıl düşünmezler bu büyüklükte bir şirket hayret ediyor insan. En başında kullanılmayan boş hesaplar askıya alınacak diyebilirlerdi.

Ubisoft böyle yola gel işte :D Düşünsenize, bir ürün alıyorsunuz ve sırf o ürünü kullanmadığınız için kullanma hakkınız elinizden alınıyor ve kullanamıyorsunuz. Böyle bir karar alması başlı başına bir saçmalıktı. @490836.
Oyunlarına da sürekli sövülüyor ama oyunlarını hiç değiştirmiyorlar. İşlerine geleni yapıyorlar.

@490836 her çıkardığı oyunu düşünmeden satın alan bir kitle olduğu sürece kendilerini o konuda değiştireceklerini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı