Ubisoft Connect Ubisoft Store sonbahar indirimleri başladı!

Sadece 2-3 dakika kadar Odyssey oynamıştım, onun dışında hiçbir oyununa girmedim. Steam'de 6 dolar bakiye var, oradan da indirimde Unity ve Rogue almayı düşünüyorum. Rogue'yi buradan çıkarıp Steam'den alırım muhtemelen.

Unity önerir misiniz peki? Fiyatı çok ucuz zaten de arkadaş onun yerine Rogue oyna Unity kötü demişti.

Şöyle bilgi vereyim, Origins'den önce çıkan tüm oyunlar eski AC formülü, yani açık dünya değiller ve orijinal AC deneyimini yaşatırlar. Ancak eskidir bu oyunlar, oynanış olarak yeni oyuncuları tatmin etmemeleri muhtemel.
Origins'den itibaren RPG-open world tarzına geçti AC serisi, yeni oyunculara daha çok hitap eder.
Eski oynanış tarzı benim için sorun değil diyorsanız eski AC oyunlarını da oynayabilirsiniz elbette.
Syndicate ve Unity ben beğenmedim.

Odyssey mutlaka eklemelisiniz ama, yeni formül AC'nin en iyi oyunudur.

Bu arada, eğer eski oyunları oynamayacaksanız spoiler yemeden Origins öncesi hikayesini detaylı öğrenin. Daha çok keyif alırsınız. Spoiler yememek için Yapay zekaya "Origins - Odyssey - Valhalla - Mirage - Shadows oyunlarından hiçbir spoiler vermeden tüm Assassin's Creed serisinin hikayesini anlatır mısın?" gibi bir soru sorarak spoiler yemeden ana hikayeyi ve içeriği öğrenebilirsiniz, tavsiyemdir. Lore konusunda bilgi sahibi olursanız daha keyifli olacaktır.

Geçen sene seriyi full almıştım sadece shadows kaldı ama onda tereddütteyim ikilemde kaldım oyun çok güzel görünüyor videolarda falan ama içine çeker mi bilemedim hala daha valhallada bitmedi valhallanın bu ağır temposundan sonra bu oyun iyi gelir mi eski seriyede dönüş yapacağım tabiki olmazsa olmazı onlar çünkü, birde far cry 6 var far cry serisindede sadece bu oyun kaldı o nasıl sizce her iki oyunuda alıp almamak arasında kaldim siz ne dersiniz dostlar?

Geçen sene seriyi full almıştım sadece Shadows kaldı ama onda tereddütteyim ikilemde kaldım oyun çok güzel görünüyor videolarda falan ama içine çeker mi bilemedim hala daha Valhalla'da bitmedi Valhalla'nın bu ağır temposundan sonra bu oyun iyi gelir mi eski seriyede dönüş yapacağım tabii ki olmazsa olmazı onlar çünkü, bir de Far Cry 6 var Far Cry serisindede sadece bu oyun kaldı o nasıl sizce her iki oyunuda alıp almamak arasında kaldım. Siz ne dersiniz dostlar?

Valhalla'dan çok daha iyi bir oyun Shadows, ama yine mükemmel değil. Kendini tekrar ediyor, ama o kadar leş rezil de değil yani. Eğer Valhalla yeni bitiyorsa bir süre ara verin 2 tane büyük Ubisoft oyunu çekilecek dert değil. Oyunu çok ucuzken kaçırmayın, birkaç ay ara verdikten sonra girip oynarsınız. Oynanmayacak gibi değil yani.

Valhalla'dan çok daha iyi bir oyun Shadows, ama yine mükemmel değil. Kendini tekrar ediyor, ama o kadar leş rezil de değil yani. Eğer Valhalla yeni bitiyorsa bir süre ara verin 2 tane büyük Ubisoft oyunu çekilecek dert değil. Oyunu çok ucuzken kaçırmayın, birkaç ay ara verdikten sonra girip oynarsınız. Oynanmayacak gibi değil yani.
Evet bunu mirageden sonra valhallaya geçerek görmüş oldum basim karakterinden dolayı iki oyunun hikayesi biryerde kesiştiği için valhallaya başladım mirage de iyidi bu arada zevk verdi ama biraz daha uzun olabilirdi geçiş oyunu hissi verdi ve evet fiyatin bu kadar düşmesine şaşırdım hiç bu kadar duşmemişti shadows emin ol valhalladan daha çok yakışmış suikast temasına vikinglerle suikasti yakıştıramadım ben çoğunlukla gidip dalasım geliyor düşmana okadar alakasız ama güzel birde far cry serisindeki 6 dışındaki oyunlar var far cry 6 da alınır mı acaba

Bu arada espri değil yaptığın doğru, 2021 yılında 85 euro olan hisse bugün 8,5 euro ediyor %90 değer kaybı yaşadı şirket, yakın zamanda batma haberi gelir.

Evet haber doğru da ben espri olsun diye yazdım onu demek istedim. Yoksa Ubisoft'un paçayı kurtarmak için her türlü kurnazlığı yapmaya çalıştığını bilmeyen yoktur herhalde.

Arkadaşlar Odyssey, Origins, Valhalla standart sürüm mü yoksa diğer sürümler mi alınmalı DLC'ler önemli içerik katıyor mu oyuna bilgisi olan oynamış olan var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı