Ubisoft Telefondan Doğrulama Error

fırattr

Decapat
Rainbow ranked girmek için artık 2 aşamalı(telefon) koruma yapmak lazım. Ben 2 aşamalı doğrulamaya bastığımda beni Ubisoft Web'e atıyor ve error veriyor, neden ve nasıl çözebileceği mi bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
hocam onun çözümü şu şekilde.
chorme kullanıyorsan dilini ingilizce yapıyorsun tarayıcının.onaylıyorsun tarayıcıyı kapatıyorsun tekrar doğrulama linkine tıklıyorsun error vermeyecektir bu sefer.(bu arada gerçekten saçma geliyor insana ama çözümü buymuş şaşırmıştım bende)
Başka tarayıcı kullanılamıyor mu? Tüm tarayıcılarda error veriyor mübarek.
chorme kullanıyorsan dilini ingilizce yapıyorsun tarayıcının.onaylıyorsun tarayıcıyı kapatıyorsun tekrar doğrulama linkine tıklıyorsun error vermeyecektir bu sefer.(bu arada gerçekten saçma geliyor insana ama çözümü buymuş şaşırmıştım bende)

Başka tarayıcı kullanılamıyor mu? Tüm tarayıcılarda error veriyor mübarek.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı