Ubisoft, The Crew Motorfest'i Steam'e getirdi!

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE @Sir Lewis incelemeleri silen Ubisoft değil Valve. 2-3 yıl önce Steam'deki "review bombing" olayını engellemek için oyunla alakası olmayan incelemeleri Valve kendi otomatik olarak siliyor. Yani eğer derdin Crew 1'ken sen gidip Crew Motofest'in inceleme sekmesine kötü yorum yaparsan Valve bu yorumu siler.
Forumda az çok bana denk gelen biri Ubisoft'tan ne kadar nefret ettiğimi biliyordur ve millet iade etmesin diye milletin elinden oyunu almanın ne kadar büyük acizlik olduğunun, oyunlara sahip olmamaya alışın dedikten sonra böyle bir hareket yapan şirkete asla güvenilmeyeceğini herkes anlamıştır ama yine de yanlış anlaşılma ile kimsenin hakkını yememek lazım.

@Osman Nuri23 PC oyuncularının elinden alması çok büyük yanlış olmuş. PC'de Sony gibi ilkel bir iade sistemi kullanan platform yok zaten ve PC'ye çıkardığın bir oyun sunucuları kapattın diye ölmez de. Battlefield'ın ilk oyunlarından biri olan Battlefield 1942'nin bile hayran yapımı sunucular sayesinde oyuncusu var ve online oynanıyor. Gidip PC tayfasına işi salmak varken ellerinden almak kaşınmak olmuş.
 
@NotAKnightAnymore, yorumları hakkında tek kelime bir şey demedim. Sadece rezil firma olduklarını söyledim ve yorum silindiğini de açıkçası buradan görüyorum. Bana karşı olan tepkinizi anlayamıyorum. Benim kızdığım nokta, oyunun durduk yere kütüphaneden alınması oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı