Ubisoft üzerinden alınan DLC nasıl kurulur?

Probhett

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Steam üzerinden AC Odyssey almıştım, az önce de bu oyun için DLC satın aldım Ubisoft Connect üzerinden. Ödeme ekranı takıldı kaldı, ödemenin alındığına dair mail geldi. Şimdi Ubisoft Connect üzerinden sipariş geçmişine girdiğimde görseldeki gibi görünüyor. Ödeme ekranında kaldım yani başarıyla alındı vs demedi bundan dolayı acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum. Görsele göre satın alım olmuş, oyunlarım kısmında baktığım zaman göremiyorum DLC'yi. Peki bu DLC'yi benim kurmam gerekmiyor mu, yani satın aldım direk DLC'yi oynayabiliyor muyum indirme vs yapmadan yoksa normalde ayrıca indirmem mi gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-01-01 183804.png
    Ekran görüntüsü 2022-01-01 183804.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 172
Steam üzerinden alınan bir oyuna, ubisoft üzerinden dlc alınca çalışacağını zannetmiyorum. Herhangi bir yerde çalıştığına dair bir bilgi gördünüz mü?
Oyunu steam üzerinden değil ubisoft üzerindedn bir daha indirmeniz gerekiyor olabilir.

hiç olmaz diye düşünmemişti nedense. illa steamden satın alım yapmam gerekiyorsa iptal edip o şekilde alayım olmazsa.
uplay üzerinden indirirsem olur mu ki? bir de dlc oyunlarım kısmında hiç görünmüyor, normalde de böyle mi olması gerekiyor?

Ben steam üzerinden r6 aldım ama aldığım r6 ubisoft üzerinde de gözüküyor, r6 için dlc almaya kalktığım zaman ubisoft kendi uygulamasından r6 yı indirmeye çalışıyor.
Bana kalırsa ubisoft üzerinden oyunu indirip bi denemekten zarar gelmez. Dlc fiyatı steam üzerinde aynıysa hiç uğraşmadan iade edip steam üzerinden alman daha mantıklı olur.

oyunu ubisoft üzerinden açtım ama herhangi bir şey olmadı. dlc sahip olunan olarak görünüyor ama oyunlar kısmında görünmüyor veya herhangi bir indirme olmuyor

Steam'den alsanız da Uplay üzerinden DLC erişim sağlıyorsunuz neticede.

Oyunu Steam üzerinden alıp ek paketleri ayrı bir şekilde Ubisoft Connect üzerinden alamazsınız. Ana oyun Steam üzerinden alınmışsa aynı şekilde ek paketlerin de Steam üzerinden alınması gerek.

Oyunu Steam üzerinden alıp ek paketleri ayrı bir şekilde Ubisoft Connect üzerinden alamazsınız. Ana oyun Steam üzerinden alınmışsa aynı şekilde ek paketlerin de Steam üzerinden alınması gerek.
Oyun Uplay'de gözüküyorsa ve Uplay ayarlarında Uplay ile Steam bağlantısı varsa neden tanımlamasın ki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı