Bence ayarlar olduğu gibi kalsın diyebilirim. Bende kurdum sıkıntı yok.Selamlar. uBlock ayarları nasıl olmalı? Birkaç konu gördüm fakat bazı ayarlar değişmiş farklı şeyler eklenmiş. Onun için tekrar konu açmak istedim? Ayrıca uBlock Origin ile cookie bildirimlerini engellemeninde bir yolu var mı?
Evet hocam bende bundan dolayı Firefox'a geçeceğim.Yakında kalkacağı söyleniyor ve son zamanlarda bende çalışmamaya başladı.
Sebebi Chromium altyapısının Manifest V3'e geçmesi. Manifest V3, uBlock Origin'i işe yaramaz hale getirdi. Çünkü Google reklam üzerinden para kazandığı için reklam engelleyicilere her fırsatta saldırıyor. Yapmanız gereken Firefox'a geçiş yapmaktır. uBlock Origin taş gibi sorunsuz çalışıyor.Yakında kalkacağı söyleniyor ve son zamanlarda bende çalışmamaya başladı.
Sebebi Chromium altyapısının manifest v3'e geçmesi. Manifest v3, uBlock Origin'i işe yaramaz hale getirdi. Çünkü Google reklam üzerinden para kazandığı için reklam engelleyicilere her fırsatta saldırıyor. Yapmanız gereken Firefox'a geçiş yapmaktır. uBlock Origin taş gibi sorunsuz çalışıyor.
Kademeli olarak kaldırılıyor, Haziran ayında tamamen destek kesilmiş olacak. Ancak sizde daha erken kaldırılabilir. Bende de geçen gün kaldırıldı, ondan sonra bilgisayara temiz kurulum yaptım. Temiz kurulumdan sonra tekrar kullanabilmeye başladımKaldırılacağı zaman geçiş yapacağım hocam. Haziran ayında mı kaldırılacak öyle bir şey okudum?
Filtre listelerinde gizlilik bölümünde AdGuard URL tracking protection ayarını, kötü amaçlı yazılım koruması sekmesinde ikisini de açmanı, çerez bildirimlerinde EasyList/uBO - cookie notices ayarını açmanı öneririm.
Eki Görüntüle 2435005
Bu şekilde yani. Bunun dışında uBlock Origin'in default ayarları güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.