Çözüldü uBlock Origin Brave'de çalışmıyor gibi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akatshix

Hectopat
Daha fazla  
Brave'de giriş yaptığımda girecek olduğum uygulamalarda örneğin vereyim bir siteye girdiğimde malwareye sahipse, hep Malwarebytes internet Security engelliyor. Hiçbir zaman uBlock Origin'in engellediğini görmedim siz ne dersiniz? Çünkü engellediğini falan görebildiğim log varsa bakabilirim. İlginç geldi genelde bazen SS'ler görüyorum uBlock Origin engelliyor girişi falan malware, phishing var diye. Ama nedense hep Malwarebytes'in engellediğini gördüm ben.

1743354935655.png

uBlock Origin'i bir reklam engelleyici olarak biliyorum ben. Elbette ek özellikleri olabilir ama bunlar dediğim gibi ek özellikler. Gösterilen reklamın virüslü olup olmaması pek ilgindirmez bence onları, sonuçta hepsini engellemek için varlar. En azından engelleyebildiklerini.

uBlock Origin'i bir reklam engelleyici olarak biliyorum ben. Elbette ek özellikleri olabilir ama bunlar dediğim gibi ek özellikler. Gösterilen reklamın virüslü olup olmaması pek ilgindirmez bence onları, sonuçta hepsini engellemek için varlar. En azından engelleyebildiklerini.
Hocam evet farkettim de sana bir fotoğraf göstereyim.
1743360722687.png

Bende bazen engelliyor.Hep Malwarebytes'ın engellemesinin sebebi muhtemelen Malwarebytes'ın amacının bu olmasıdır. Ublock'un asıl amacı reklam engellemek o yüzden zararlı siteleri önce Malwarebytes engelliyordur.
Hocam reklamları engellediğinden sorun yok da ne bileyim böyle bir güvensizlik hissyatı veriyor ondan dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı