uBlock, YouTube reklamlarını engelleyemiyor

gthcores

Decapat
Daha fazla  
Bugün Opera GX'den Microsoft Edge'e geçtim ve uBlock Origin kurdum. Opera'dayken (Opera'nın kendi reklam engelleyicisi kapalı) gayet sorunsuz reklamları engelliyorken Edge'de YouTube'daki reklamları tam anlamıyla engelleyemiyor ve reklam başlığıyla birlikte yüklenme ekranında kalıyor. Edge için önerdiğiniz uBlock ayarlarınız varsa paylaşabilir misiniz?

Bugün Opera GX'den Microsoft Edge'e geçtim ve uBlock Origin kurdum. Opera'dayken (Opera'nın kendi reklam engelleyicisi kapalı) gayet sorunsuz reklamları engelliyorken Edge'de YouTube'daki reklamları tam anlamıyla engelleyemiyor ve reklam başlığıyla birlikte yüklenme ekranında kalıyor. Edge için önerdiğiniz uBlock ayarlarınız varsa paylaşabilir misiniz?

Bende de aynı sorun bugün başladı. YouTube yavaş yavaş sunucu tabanlı reklam sistemine geçtiği için sanırım uBlock Origin'de çöp oldu.

Videoya gömülü reklamlar çıkıyor artık YouTube'da. Herkese daha gelmedi mesela senin Opera tarayıcıya gelmemiş. Gelene kadar kullanmaya devam et sonrasını uBlock geliştiricileri çözmeye çalışacak.

Üstteki arkadaşların dediği gibi hocam YouTube ile alakalı bir sorun. İlerleyen günlerde çözülebilir belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı