Çözüldü Ubuntu 16.04. 7 LTS yerine Windows 7 kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

moonirs

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde Windows 7 format USB'si mevcut hatta BIOS'tan USB'yi seçerek devam ediyorum ama kurulum gerçekleşmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanırım HDD kullanıyorsunuz ve büyük ihtimalle diskinizde çok sayıda bad sector var. GNU/Linux dağıtımları çalışabilir ama Windows bad sector konusunda çok nazlı.

Ubuntu'da disks uygulaması ile kontrol edebilirsiniz.

Diğer ihtimaller için şu konuya bir bakın:
Sanırım HDD kullanıyorsunuz ve büyük ihtimalle diskinizde çok sayıda bad sector var. GNU/Linux dağıtımları çalışabilir ama Windows bad sector konusunda çok nazlı.

Çözüm

Evet baktım ve sorun çözüldü çok teşekkür ederim

Rica ederim. Neymiş sorun?
İnanın sorunun net olarak ne olduğunu anlamadım ama gönderdiğiniz linkteki ilk adımı uyguladım yani del e bastım ve bahsedilenden bambaşka bir ekran çıktı karşıma. İki seçenek vardı ve ikinciyi random bi şekilde seçtim tarama tarzı bir şey yaptı, sonrasında win 7 kurulum ekranına geçti. Çok dikkat etmedim sürece yani söylediğim şeyler açıklayıcı değil farkındayım ama hatırladıklarımı anlatmak istedim en azından çünkü laptopu gözden çıkarmışım artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı