Secure Boot'u kapatıp deneyin.Merhaba, elimde Windows 7 format USB'si mevcut hatta BIOS'tan USB'yi seçerek devam ediyorum ama kurulum gerçekleşmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
A disk read occured diyor sebebini anlamadım sonra hiçbir şey olmamış ubuntuya devam ediyorHata nedir ?
Evet baktım ve sorun çözüldü çok teşekkür ederimSanırım HDD kullanıyorsunuz ve büyük ihtimalle diskinizde çok sayıda bad sector var. GNU/Linux dağıtımları çalışabilir ama Windows bad sector konusunda çok nazlı.
Ubuntu'da disks uygulaması ile kontrol edebilirsiniz.
Diğer ihtimaller için şu konuya bir bakın:
Çözüm: A Disk Read Error Occurred
A Disk Read Error Occurred hatası bilgisayar sabit diskten boot edemediğinde ortaya çıkar. Fakat bu durumda bilgisayar genelde Disket sürücden boot etmeye çalışıyordur. Sorunu çözmek için açılışta DEL tuşuna basarak BIOS'a girin. Şimdi buradan da Standart CMOS Features'a girin. Burada Drive A...www.technopat.net
Rica ederim. Neymiş sorun?Evet baktım ve sorun çözüldü çok teşekkür ederim
İnanın sorunun net olarak ne olduğunu anlamadım ama gönderdiğiniz linkteki ilk adımı uyguladım yani del e bastım ve bahsedilenden bambaşka bir ekran çıktı karşıma. İki seçenek vardı ve ikinciyi random bi şekilde seçtim tarama tarzı bir şey yaptı, sonrasında win 7 kurulum ekranına geçti. Çok dikkat etmedim sürece yani söylediğim şeyler açıklayıcı değil farkındayım ama hatırladıklarımı anlatmak istedim en azından çünkü laptopu gözden çıkarmışım artık.Rica ederim. Neymiş sorun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.