Ubuntu 18.04 Programların Donması

Daha fazla  
Ubuntu 18.04 tabanlı bir sistem kullanıyorum. Şu konuda NVIDIA sürücülerini yüklemeyle ilgili bir konu açmıştım. NVIDIA sürücülerini yükledim. Ama bilgisayarı açıyorum; herhangi bir programa girince programın üstündeki çubuk, masaüstü ve görev çubuğu gidiyor. Ama fare çalışıyor. Beş dakika sonra düzeliyor ama açık olan programda işlem yapmaya çalışınca tekrar aynısı oluyor.

Bu Nvidia sürücülerinden çok Gnome veya Xorg ile ilgili bir sıkıntı gibi geldi. Ya burada xorg.conf dosyanızı yanlış bir şekilde oluşturdunuz ya da Gnome üzerine uyumsuz eklenti yüklemişsiniz. Ubuntu hakkında pek bir bilgim yok fakat elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Merhabalar. Öncelikle Ubuntu 18.04 LTS sürümünde bende donma ve Wireless'ta yavaş bağlantı sorunları yaşamıştım. Tavsiyem 20.04 LTS sürümüne yükseltmenizdir. Terminale
update-manager -d yazıp yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı