Ubuntu 20.4 genymotion açılmıyor

asauult

Kilopat
Konuya eklediğim görseldeki gibi bir sorun yaşıyorum.

Genymotion açılıyor. Sonra kurduğun cihazı başlattığında görseldeki ekran geliyor ama Android arayüzü başlamıyor.
Birkaç saniye sonra kendi kendine kapanıyor. Sorun çözümü nedir?

Güncelleme.
VirtualBox görseli eklemiştir. Error veriyor ama anlamadım. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-12-17 12-45-38.png
    66,5 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran görüntüsü 2020-12-17 12-55-10.png
    108 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran görüntüsü 2020-12-17 13-00-05.png
    136 KB · Görüntüleme: 67
Genymotion yerine Anbox öneririm. Genymotion bende de açılmıyor. Ücretli biliyorum. Ne için Android emulatör lazımdı. Söyleyin yardımcı olalım.

@asauult Dual-boot yapıp mesela Prime OS v.s kurup dediğinizi yaparsanız. Emulatörden daha iyi olur. Bu arada imzamda Linux için önerdiğim oyunlar var, bakabilirsiniz. Dual-boot için bu konuda tecrübeli kullanıcılardan yardım almanızı öneririm. Zira yanlış bir yeri silerseniz, iyi olmaz.

Dual-boot denedim Prime OS ile. Prime OS kurduğumda ubuntu kayboldu. Prime OS kurdum kullandım ama ne yalan söyliyim stabil çalışmadı. Oyunlarda klavye sapıtıyordu. Bende tekrar diski temizleyip ubuntu kurdum.

Resimlerden anladığım kadarıyla VirtualBox´tan da başlatmaya çalışıyorsunuz gibi görünüyor. Oradan başlatmamanız lazım. VirtualBox programı sadece arka planda çalışırken Android´i Genymotion üzerinden başlatarak deneyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…