Ubuntu açılmıyor

home directory dışı bir dosya silmek her path içinde ubuntuda büyük sorumluluktur bana göre. Ne yaptığını bilmen lazım.

Arayüz ne bir örnek fotoğraf atar mısınız?
Masaüstünüz direkt

Ahanda bundan

1732625733151.png

Hocam usb'den başlatın. Disk yöneticisnden disk'i mount edin. Önemli dosyaları drive'a veya başka bir usb'ye aktarın. Tekrar kurulum yapın. /etc'yi ve apt'ı sildiyseniz ve Boot edemiyorsanız başka bir yolu yok.
Disk Yöneticisi nasıl açacağım masaüstüne hiç gelemiyorum

Disk Yöneticisi nasıl açacağım masaüstüne hiç gelemiyorum

Format demo arayüzü ile girmek de bir çözüm doğru fakat aradağınız cevabı buradan alamayabilirsiniz. Burada yazılan şeyleri youtubede aramayı deneyin derim.

Bir usb üzerine Ubuntu ISO'su yazmanız, boot menüsünde taktığınız usbyi seçip oradan Try ubuntu kısmına atlamanız lazım. Burada yazan şeylerin videosu var bir sürü.

Adım adım anlatırsanız iyi olur ne yapmam gerektiğimi bilmiyorum
1- Yüklerken kullandığınız USB'yi (veya o şuan yoksa başka bir USB'ye bir Linux .iso dosyası yazdırın)
2- Bios'dan o usb'yi seçip başlatın.
3- Disk yöneticisinden o diski mount edip önemli dosyaları başka bir flash'a veya drive'a atın
4- Kurulumu yapın

1- yüklerken kullandığınız USB'yi (veya o şu an yoksa başka bir USB'ye bir Linux. ISO dosyası yazdırın)
2- BIOS'tan o USB'yi seçip başlatın.
3- disk yöneticisinden o diski Mount edip önemli dosyaları başka bir Flash'a veya Drive'a atın.
4- kurulumu yapın.

Yüklerken USB kullanmadım ki ayrıca Linux ISO dosyasını nasıl yazdırıcam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı