Ubuntu boot error hatası

paranoidegoist1

Hectopat
Daha fazla  
2-3 gün önce bilgisayarıma Ubuntu kurmaya karar verdim. Rufus ile USB'ye Ubuntu'yu yükledim fakat BIOS'dan ayarları yaptıktan sonra boot etmeye çalışırken boot error hatası alıyorum. Ubuntu forumlarına falan girdim oradaki çözümleri denedim fakat sonuç yine aynı. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Kafayı yiyeceğim artık.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ubuntu'yu USB'den yüklemeye çalıştığımda boot error hatası alıyorum.
Linux mint yada debian tavsiye ederim.
Bios ayarı dediğiniz şey ne ?

Soruyu biraz karışık sormuşum benim hatam özür dilerim.USB'den ubuntuyu yüklemeye çalışıyorum demek istedim fakat boot error diye bir hatayla karşılaşıyorum flash'ta mı bir sıkıntı var anlamadım.Forumlardan söylenen çözümleri yapsam da yine fayda etmedi.

Ubuntu'yu USB'den yüklemeye çalıştığımda boot error hatası alıyorum.

Soruyu biraz karışık sormuşum benim hatam özür dilerim.USB'den ubuntuyu yüklemeye çalışıyorum demek istedim fakat boot error diye bir hatayla karşılaşıyorum flash'ta mı bir sıkıntı var anlamadım.Forumlardan söylenen çözümleri yapsam da yine fayda etmedi.
Kardeş konuyu uzmanı olan bir site tavsiyesi istersen Ubuntu Forum TR başka tanımam

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı